Gazapizm, İki Yıl Aradan Sonra İlk Şarkısını Dinleyicileriyle Paylaştı

Gazapizm, İki Yıl Aradan Sonra İlk Şarkısını Dinleyicileriyle Paylaştı
  • 0
    0
    0
    0
  • 2020'de çıkardığı Hiza albümü ile kendine bambaşka bir dönem açan Türkçe rapin İzmir'den yükselen sesi Gazapizm, 2 yıllık aradan sonra yeni bir şarkıda dinleyicisiyle buluşuyor.

    Son olarak geçtiğimiz sene çıkan Griot albümündeki Ceza düeti ile dinlediğimiz Gazapizm yeni şarkısı "Dünya Bu"da Argorkestra'dan tanıdığımız isimlerle çalıştı. Gazapizm şarkılarındaki imza isim Ateş Berker Öngören şarkının müziği ve düzenlemesinde yer alırken mix ve mastering işlemlerini ise Utku Ünsal üstlenmiş. İstanbul Strings ve Hasan Gözetlik de şarkıya katkı sağlayanlar arasında yer alıyor.

    Müzikal dünyanın yanı sıra klipleriyle de şarkılarına yeni bir varlık kazandıran Gazapizm, Dünya Bu şarkısının klibinde Sen Aydınlatırsın Geceyi, Polis, İtirazım Var gibi filmleriyle tanıdığımız yönetmen Onur Ünlü ile çalışmış. Beş Şehir ve Meleğin Düşüşü gibi birçok filmde görüntü yönetmenliği yapan Eyüp Boz'un da yer aldığı klipte ise oyuncu olarak Settar Tanrıöğen, Köksal Engür, Müfit Kayacan, Şenay Gürler ve Güler Ökten gibi Türk sinema dünyasının ustalarını izliyoruz.

    Her anlamda kalabalık bir ekip çalışmasıyla ortaya çıkan yeni Gazapizm şarkısını listelerinize eklemek isterseniz:

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.