Nike x Jacquemus kapsül koleksiyonu geliyor!

Nike x Jacquemus kapsül koleksiyonu geliyor!
  • 1
    0
    0
    0
  • Daha önce birçok kez Nike'ın moda sektörünün büyük isimleriyle iş birliğine şahit olmuştuk ve bu kez o isim Jacquemus! Simon Porte Jacquemus, Nike'ın yeni kadın giyim odaklı işbirlikçi ortağı oldu ve "atletik kadın spor giyimini minimal bir şekilde yeniden yorumlayan" bir koleksiyon yarattı. Henüz koleksiyona dair çok fazla detay paylaşılmamış olsa da koleksiyonda Jacquemus’un nötr tonlu kadın giyimiyle Nike'ın teknik yeniliklerini birleştiren toplam 15 parça olması bekleniyor. 

    Bu işbirliği, spor stilini günlük yaşama davet etmeyi ve aynı zamanda sporun sadece performansla ilgili olmadığını, stille de alakalı olduğu inancını göstermeyi amaçlıyor. 

    Simon Porte Jacquemus, “Nike ile bu iş birliği için atletik kadın spor giyimini minimal bir şekilde yeniden yorumlayan bir koleksiyon yaratmak istedim. 90'ların klasik ACG parçalarından ve Nike kampanyalarından her zaman ilham almışımdır. Bu görüntüyü göz önünde bulundurarak, en sevdiğim Nike ayakkabım Humara'yı kendi yorumumla birlikte, duyusal ayrıntılara ve nötr renklere sahip kadın spor kıyafetleri tasarladık. Koleksiyonun tüm vücutlar için erişilebilir olması ve Jacquemus stili ile Nike performansının doğal bir karışımı olması önemliydi” diyor. 

    Kaynak 1

    Kaynak 2


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.