Charlotte de Witte 2 Temmuz'da İstanbul'da!

Charlotte de Witte 2 Temmuz'da İstanbul'da!
  • 0
    0
    0
    0
  • Belçika’nın ve Avrupa’nın son yıllardaki en başarılı DJ ve prodüktürlerinden biri olarak anılan Charlotte de Witte, RX Istanbul’un sunumuyla, 2 Temmuz'da Parkorman’da setin başına geçiyor.

    Dünyayı ele geçirmeye yaklaşan bir DJ varsa, o da Charlotte de Witte. Hiçbir zorluktan kaçmayan ve her zaman kariyerinde başarıya ve hayallerindeki müziği yaratmaya aç olan de Witte, avrupa’nın her karışında yüzlercesini yaptığı agresif techno setleriyle her haftasonu tozu dumana karıştırıyor. Bu nedenle dünyanın her yerinde “Charlotte!” isminin yankılanması pek de tesadüf değil. 

    DJ setinin ardında yarattığı mucizeleri stüdyoya taşıyan de Witte, stüdyoda da kendi farkını ortaya çıkarmayı başardı. Sevenlerini her seferinde en derinden yakalamayı başaran DJ setlerinin yanı sıra bu kayıtlar, Charlotte’un farklı taraflarını ortaya çıkardı. Yaptığı şarkılarda sürpriz bir şekilde vokale de soyunan Charlotte, “Müzik yapmak beni çok sevdiğim tekno müziğin duygusal tarafına dokunmamı sağlıyor. İçinde melankoli yatan müzik beni çok heyecanlandırıyor, bunu ister DJ setinde, ister stüdyoda ister evimde şarkı söylerken keşfetmeyi çok seviyorum.”

    Tiga’nın Turbo Recordings isimli markasından çıkardığı “Weltschmerz” isimli EP’siyle dünya çapında adeta depreme sebep olan Charlotte de Witte, ard arda çıkardığı kısaçalar EP'leri ile sürekli üretmeye ve her geçen gün başarılarının üstüne koymaya devam ediyor ve 2015 yılında başladığı özel konsepti KNTXT ile düzenlediği etkinliklerin yanı sıra radyo şovu kürasyonu yaparak heyecan yaratmaya devam ediyor.

     

    Etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.