Vizyona Girecek İlgi Çekici Filmler

Vizyona Girecek İlgi Çekici Filmler
  • 0
    0
    0
    0
  • 1)Jurassic World: Hakimiyet

    Jurassic World Dominion, ikinci film sonunda tutuldukları yerden dünyaya yayılarak hayatta kalmayı başaran dinozorlarla insanların tarihte ilk defa bir arada yaşadığı bir dönemi anlatıyor. Dominion, Nublar'ın yok edilmesinin dört yıl sonrasında geçiyor.

    Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern

     

    2)Masumlar

    Masumlar, çocukların dehşet verici gizli dünyalarına bir yolculuk yapıyor. 11 ve 9 yaşında olan iki kız kardeş, aileleriyle birlikte bir kasabanın eteklerinde bulunan büyük bir siteye taşınır. Sitede yaşayan ailelerin çoğu, tatil için evlerinden ayrılmıştır. Kız kardeşler, yeni dünyalarını keşfetmeye başlarken sitede yaşayan iki çocukla tanışır. Birlikte vakit geçirmeye başlayan çocuklar, bu sırada hayal güçlerinden doğmuş gibi görünen garip doğaüstü güçlerini ortaya çıkarır. Ancak onların oyun olarak gördüğü bu şey zamanla tehlikeli bir hal alır.

     Rakel Lenora Fløttum, Alva Brynsmo Ramstad, Mina Yasmin Bremseth Asheim

    3)Issız Ev

    Okyanus kıyısında kaçamak yapan iki genç çift, ilk bakışta mükemmel gözüken kiralık evlerinin sahibinin onları gözetliyor olabileceğinden şüphelenmeye başlar. Çok geçmeden kutlama amaçlı bu hafta sonu gezisi uğursuz bir havaya bürünür, en derin sırlar açığa çıkar ve dört eski arkadaş birbirlerini hiç görmedikleri bir gözle görmeye başlar.

    Alison Brie, Dan Stevens, Sheila Vand, Jeremy Allen White, Toby Huss

    Kaynak: Beyazperde


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.