İzlemeniz Gereken 6 K-Beauty Videosu

İzlemeniz Gereken 6 K-Beauty Videosu
  • 1
    0
    0
    0
  • Birçok sektörde kendini geliştiren Güney Kore, güzellik sektöründe de dünyaya yol gösteriyor. Ünlü koreli isimlerin gerek günlük gerek profesyonel hayatlarında kulandıkları güzellik ürünlerini ve tüyolarını gelin beraber inceleyelim.

    1- Irene Kim'in 25 Adımlı Kore Güzellik Rutini

    Model ve sosyal medya fenomeni olan Irene Kim cilt bakımının, cildi ihtiyacına yönelik beslemeyle alakalı olduğunu söylüyor. Videoda gösterdiği güzellik tüyolarından birini ipucu olarak size vermemizi isterseniz, kendisi yüzündeki kan akışını hızlandırmak, daha canlı ve şişkinliği azalmış bir görünüm sağlamak için buz dolabında beklettiği yemek kaşığını kullanıyor! 

    ">

    2- K-Pop Yıldızı Tiffany Young'ın 18 Adımlı Güzellik Rutini

    Girls Generation adlı kız grubunun üyesi olan 29 yaşındaki Tiffany Young, K-Beauty ile ilgili en popüler olan şeyin yüz maskeleri olduğunu düşünüyor. Koreli yıldız ürünleri uygularken en çok dikkat ettiği şeyin, suratını sert hareketlerle sarsmamak ve aşağı doğru hareketlerle uygulamamak olduğunu söylüyor.

    ">

    3-Squid Game'den Hoyeon Jung'un Mükemmel Cilt ve İki Tonlu Dudak İçin Adımları 

    Squid Game dizisi ile tanıdığımız model ve oyuncu Hoyeon Jung güzelliği ile tüm dünyayı sarstı. Vogue ile yaptığı videoda bize hızlıca, küçük ama büyük etkiler yaratan güzellik sırlarından bahsetmiş. 

    ">

    4-Jeon Somi'nin K-Beauty ve Eyeliner Rehberi

    K-Pop solo şarkıcısı olan Jeon Somi "Anymore" müzik videosu görünümünü yeniden oluşturuyor. Cilt bakımına besleyici olduğunu düşündüğü yulaf, badem unu ve ezilmiş muz ile yaptığı maskeyle başlıyor. Makyajı sırasında verdiği kirpik kıvırma tüyosunun da, genel olarak tüm koreli make-up artistlerin kullandığı bir yöntem olduğunu söylüyor.

    ">

    5-Jessica Jung ile K-Pop Yıldızı Gibi Görünmek İçin 16 Adım

    Başka bir Girls Generation üyesi olan Jessica Jung yine hızlandırılmış bir şekilde hazırlanmış bu videoda bizimle önemli güzellik tüyolarını paylaşıyor.

    ">

    6-Lana Condor'un K-Güzellik Rehberi ve "To All The Boys..." Allık Hilesi 

    Netflix Orjinal yapımı olan "To All The Boys..." filmi ile ünlenen Lana Condor, küçüklüğünden bu yana güzellikle ilgili bakış açısının nasıl geliştiğini bize anlatıyor. 

    ">

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.