Kanada'dan Punk Rock Esintileri: Billy Talent

Kanada'dan Punk Rock Esintileri: Billy Talent
  • 1
    0
    0
    0
  • 1993 yılında Kanada'da kurulan Billy Talent; Benjamin Kowalewicz (vokal), Jonathan Gallant (bass), Aaron Solowoniuk (bateri) ve Ian D’Sa (gitar) dörtlüsünden oluşuyor. Grup, ismini "Hard Core Logo" filminde Callum Keith Rennie'nin canlandırdığı bir gitaristin adından alıyor.

    İlk albümleri grubun kendi adını taşıyor ve 2003 yılında yayımlanıyor. Kanada'da büyük ilgi uyandıran bu albümdeki "Try Honesty", "River Below", "Nothing to Lose" şarkıları listeleri sallayarak gruba ün kazandırıyor.

    Grubun ikinci albümü "Billy Talent II" 2006'da, üçüncü albümü "Billy Talent III" 2009'da yayımlanıyor. 2000'li yıllarda punk rock'ın en mükemmel örneklerine yer veren albümler olarak müzik tarihine başarıyla adını yazdıran grup, 2007'de "ECHO Uluslararası En İyi Rock Grubu" ödülünü alıyor.

    2012'de dördüncü stüdyo albümleri olan "Dead Silence" piyasaya sürülüyor. Albümün hitleri "Viking Death March" ve "Surprise Surprise" şarkıları oluyor. 2016'da "Afraid of Heights" ve 2022'de "Crisis of Faith" albümlerini yayımlayarak üretmeye hız kesmeden devam ediyorlar. 

    Punk rock'ın en değerli gruplarından biri olan Billy Talent'a bu şöhret dolu müzik kariyerinde başarılar diliyor, takipçilerimizden bu grubu vakit kaybetmeden keşfetmelerini bekliyoruz :)

    Grubun diskografisi:

     

     

    Kaynak: 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.