Müziğin En İyileri Yeni Sezonda Yine Salon İKSV'de Buluşuyor

Müziğin En İyileri Yeni Sezonda Yine Salon İKSV'de Buluşuyor
  • 2
    0
    0
    0
  • Müziğin En İyileri Yeni Sezonda Yine Salon İKSV'de Buluşuyor

    #salonaçık

    Gezgin Salon ile İstanbullulara unutulmaz bir yaz festivali yaşatan Salon İKSV, 23 Eylül’den itibaren Beyoğlu’ndaki evinde yeni sezona heyecan verici konserlerle yeniden merhaba diyor. Yine güncel müziğin en iyi müzisyen ve gruplarını sahnesinde ağırlayacak Salon’un ilk konuğu, iki gece üst üste verecekleri konserle elektro-pop ikilisi Agar Agar olacak. Salon İKSV’nin yeni sezon biletleri 9 Eylül Cuma Lale Kart üyeleri için indirimli ön satışın ardından, 10 Eylül Cumartesi günü genel satışa açılacak.

    Sonbaharla birlikte Salon İKSV de şehre geri dönüyor. Müzik severlerin buluşma noktalarından Salon, yeni sezonda da +1’in desteğiyle alternatif ve güncel müziğin dikkat çeken isimlerini ağırlıyor. 23 Eylül’de kapılarını açacak Salon, dopdolu yeni sezonuyla Beyoğlu’nda müziğin kalbinin attığı yer olmaya devam edecek. Salon’un Eylül ve Ekim programında yer alan isimler, Agar Agar, Princess Chelsea, Islandman, Jakuzi, Charlie Cunningham ve Arab Strap. Sezona çok yakında eklenecek isimler de Salon’un web sitesi ve sosyal medya kanallarından duyurulacak.

     

    Eylül-Ekim Programı

    Salon, kapılarını elektro-pop ikilisi +1 Sunar: Agar Agar ile açıyor. 23 Eylül Cuma ve 24 Eylül Cumartesi günleri konser verecek olan Fransız grup, yeni albümleri ve albüme eşlik eden bilgisayar oyununun beta sürümünü İstanbullularla paylaşacak. 1 Ekim Cumartesi ve 2 Ekim Pazar tarihlerinde yakında çıkacak yeni albümü “Everything is Going To Be Alright” ile nostaljik synthesizer’lar ve barok düzenlemeler eşliğinde +1 Sunar: Princess Chelsea seyircilere saykedelik bir gece yaşatacak. 8 Ekim Cumartesi günü çok sevilen elektro-akustik üçlü Islandman, elektronik yapılar, etnik ritimler ve dalgın gitarlar eşliğinde Salon izleyicilerini şamanik bir ritüele davet edecek. 14 Ekim Cuma ve 15 Ekim Cumartesi Salon seyircisinin yakından bildiği ve sevdiği darkwave, synthpop grubu Jakuzi, +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’nde verdikleri unutulmaz konserden sonra yeniden Salon sahnesinde olacak. 21 Ekim Cuma ve 22 Ekim Cumartesi tarihlerinde +1 Sunar: Charlie Cunningham İngiltere’den Salon sahnesine konuk olacak. Indie folk melodilerini flamenko tekniği ile harmanlayan Cunningham, bir gitar ve ona eşlik eden bir vokalin tek başına ne kadar etkileyici olabileceğini gösterecek. 29 Ekim Cumartesi günü 90’lar Glasgow müzik sahnesinin devlerinden +1 Sunar: Arab Strap, dünya gezileri ve yaşam deneyimlerinden damıttıkları güzellik, hüzün, sarhoşluk, şehvet, aşk ve ölüm duygularının eşsiz bir müzikal karışımını Salon seyircisine sunacak.

    Salon Programı

    23 Eylül 2022 Cuma +1 Sunar: Agar Agar Play Test
    24 Eylül 2022 Cumartesi +1 Sunar: Agar Agar Play Test
    1 Ekim 2022 Cumartesi +1 Sunar: Princess Chelsea
    2 Ekim 2022 Pazar +1 Sunar: Princess Chelsea
    8 Ekim 2022 Cumartesi Islandman
    14 Ekim 2022 Cuma Jakuzi
    15 Ekim 2022 Cumartesi Jakuzi
    21 Ekim 2022 Cuma +1 Sunar: Charlie Cunningham
    22 Ekim 2022 Cumartesi +1 Sunar: Charlie Cunningham
    29 Ekim 2022 Cumartesi +1 Sunar: Arab Strap


     Biletler 10 Eylül’de satışta

    Salon’un yeni sezon programının biletleri 10 Eylül Cumartesi günü saat 10.30’da passo.com.tr ile İKSV ana gişeden (pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında) genel satışa açılacak. Öğrenci bileti fiyatları ise Eczacıbaşı Genç Bilet projesi kapsamında 10 TL olacak.

    MasterCard Paha Biçilemez İstanbul programı kapsamında Salon etkinliklerine katkıda bulunuyor.

     

    İKSV Lale Kart üyeleri için indirimli ön satışlar 9 Eylül’de

    Üyelikleriyle İKSV'nin yıl boyunca gerçekleştirdiği tüm etkinlikleri destekleyen Lale Kart üyeleri, biletlerini indirimli fiyatlarla ve öncelikli olarak alabiliyor. Biletler, Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri için 9 Eylül Cuma saat 10.30 ve Kırmızı Kart üyeleri için ise yine 9 Eylül Cuma saat 14.30’da satışa sunulacak. Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri biletlerini passo.com.tr üzerinden veya kendilerine gönderilen rezervasyon formu aracılığıyla %25 indirimle satın alabilecek. Kırmızı Lale Kart üyeleri ise %15 indirime sahip olacak.

    Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri aynı zamanda biletlerini kendilerine gönderilen rezervasyon formu aracılığıyla satın alabilirler.

     

    Etkinlik Bilgileri

    Cuma ve cumartesi dışındaki günlerde gerçekleştirilecek konserler için kapı açılış saati 19.30, konser başlangıcı 21.30 olacaktır. Cuma ve cumartesi gerçekleştirilecek konserler içinse kapı açılış saati 20.00, konser başlangıcı 21.30'dur.

    Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.

    Etkinlikler hakkında daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak için saloniksv.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

     

    Salon'u sosyal medyada takip etmek için: 

    instagram.com/saloniksv

    twitter.com/saloniksv

    tiktok.com/@iksv_istanbul  

    facebook.com/saloniksv

    youtube.com/iksvistanbul 
     

    Yüksek çözünürlüklü görseller için: https://www.iksvphoto.com/album/p5l5on 

    Tüm sorular için: medya@iksv.org

    Salon programı ile ilgili ayrıntılı bilgi için: saloniksv.com

    Salon yeni sezon Spotify listesi:


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.