Oguz Swax’dan yeni Şarkı duyurusu: Çığlıklar

Oguz Swax’dan yeni Şarkı duyurusu: Çığlıklar
  • 0
    0
    0
    0
  • İlk stüdyo albümü Elhamdulillah Baba ve sonrasında yayınladığı single’larla Türkiye’nin en çok dinlenen sanatçılarından biri haline gelen Oguz Swax, bir süredir yoğunluk olarak şarkı yayınlamaktan ziyade konser ile meşguldü. Şarkı duyurusu yapacağını Instagram hesabından söyleyen Oguz Swax, Çığlıklar adını verdiğini 4. stüdyo Şarkısı tüm detaylarıyla duyurdu.

     

    6 Ekim’de yayınlanacak Çığlıklar Şarkısı,1 parçadan oluşacak. Şarkının hem prodüksiyon hem de düet bakımından oldukça çeşitli olduğunu söylemek lazım. Prodüksiyon tarafında yoğunlukta olsa da ,Umut Swy gibi daha önce Oguz Swax’la çalışmış isimler de yer almış. Düet tarafındaysa açıkçası Oguz Swax’ın bugüne kadarki kariyerini ve son dönemde vakit geçirdiği insanları düşününce çok da şaşırtıcı bir isim yok. Şarkının mix&mastering işlemlerini ise Lp Enver üstlenmiş. İşte, Oguz Swax’ın 6 Ekim’de yayınlayacağı yeni Şarkısı Çığlıklar’nun konuk sanatçı ve prodüktörleri içeren tracklist.

     

    Şarkıların bir kısmı kesit olarak sosyal medyada gezen şarkılar. Kesitlerden bildiğim kadarı ve konuk/prodüktör çeşitliliğiyle beraber ortaya iyi bir albüm çıkabileceği izlenimi verdi bana Çığlıklar. Zaten yayınladığı zaman siteden incelemesini de çıkıyor olacağız. Peki sizin Çığlıklar Şarkısın`dan beklentileriniz neler?


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.