Gittikçe Popülerleşen New Balance Serisi

Gittikçe Popülerleşen New Balance Serisi
  • 0
    0
    0
    0
  • Gittikçe Popülerleşen New Balance Serisi

    Ayakkabı denince akla gelen ilk markalar genelde Adidas ve Nike olurken bu isimlerin yanına son zamanlarda sektörde adını duyurmaya ve gittikçe popüler olmaya devam eden bir isim daha katıldı. New Balance markası, rakiplerine göre daha uygun fiyatları ve benzer kalite standartları sayesinde gittikçe popülerleşen bir ayakkabı markası haline gelmiştir. Özellikle bazı New Balance modelleri sahip oldukları özellikler nedeniyle oldukça tercih edilir olmuştur. İşte gittikçe popülerleşen new balance serileri:

    New Balance 993


    New Balance 993 serisi, en çok ilgi çeken New Balance modellerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle Kith Grey isimli gri renkteki ayakkabılar sıklıkla tercih edilmektedir. Gri tonları sayesinde her türlü kıyafetinize uyabilecek bir ayakkabı olmasının haricinde sadeliği ve rahatlığı sayesinde ayağınızın oldukça rahat hissetmesini sağlamaktadır.


    New Balance 801


    New Balance 801 serisi, markanın koşu/spor ayakkabısı alanında bir numaraya oturmasını sağlamıştır. Hem gündelik hem de spor için kullanabileceğiniz bu ayakkabılar aynı zamanda oldukça şık bir görünüşe sahiptir. Siyah ve beyaz renklerin yoğun olduğu modelde ayrıca sarı renk de bulunmaktadır. 801 serisine özel bir tasarım olan bu siyah-beyaz-sarı karışımı renkler seriyi şık bir spor ayakkabı görünümüne kavuşturmuştur.

     

    New Balance 530

    New Balance 530 serisi, New Balance’ın en klasik serilerinden biridir. Oldukça bilinen bu seri, günümüzde çokça popüler olan retro bir tasarıma sahiptir. Bu sayede gençlerin de ilgisini çekmektedir. Aynı zamanda hem şık hem de çok dikkat çekmeyen bir tasarıma sahip olmasıyla özel bir tarzı vardır. Cape.ist sitesini ziyaret ederek New Balance 530’un çeşitli modellerine göz atabilir ve bu klasik serinin sahibi olabilirsiniz.

    New Balance 827


    Renkli ve cıvıl cıvıl bir spor ayakkabı arayan kişiler New Balance 827 serisini kaçırmamalıdır. Çok renkli tasarımı sayesinde oldukça dikkat çekici ve tarz bir görünüme sahiptir. Beyaz renkli bir tabanın üzerinde çeşitli renklerin yer aldığı 827 serisi özellikle yaz aylarında çok büyük ilgi görmektedir.

    New Balance 550

    New Balance 550, son yıllarda oldukça popüler olan bir ayakkabı serisidir. Hem şık hem spor görünümü sayesinde ilk anda birçok kişinin dikkatini ve ilgisini çekmektedir. 550 serisinde yer alan modeller genellikle siyah-beyaz-kırmızı ve siyah-beyaz-mavi gibi üç renge sahiptir. Bu renklerin haricinde daha birçok renge sahip 550 serisi ayakkabılar bulunmaktadır. New Balance 550’nin diğer renk çeşitlerine hypehub34 sitesinden göz atabilirsiniz.

    New Balance Modelleri Nereden Alınır?

    Ülkemizde New Balance model ayakkabı almak için tercih etmeniz gereken tek adres internet olmalıdır. İnternet üzerinde hem daha fazla çeşit bulabilir hem de daha uygun fiyata alabilirsiniz. Hypehub34 sitesini kullanarak birçok New Balance modeline göz atabilir, isteklerinize uygun olanları hızlı ve güvenilir bir şekilde sipariş verebilirsiniz.
     
     
     
     
     

     


     
     
     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.