Sevilen DiCaprio Filmleri

Sevilen DiCaprio Filmleri
  • 2
    0
    0
    0
  • Yakışıklılığı ile gözlerimizi büyüleyen, oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan oyuncular arasında yer alıyor Leonardo DiCaprio. Filmlerini bilmeyen, sevmeyen yoktur desek pek de abartmış olmayız. Hafızalarımızı tazelemek ve o muhteşem filmleri hafızalarımızda tekrar canlandırmak ister misiniz? Gelin hep birlikte sevilen DiCaprio filmleri listesine göz gezdirerek ilk izlediğimizdeki heyecan ve merakı tekrar uyandıralım

     

    İnception- Başlangıç
    Leonardo DiCaprio’nun aksiyon, macera, bilim kurgu türündeki en sevilen ve en çok izlenen filmlerinin başında inception yani başlangıç gelmektedir. Senaristliğini ve yönetmeliğini Christoper Nolan ‘ın yaptığı film tüm zamanların en beğenilen filmleri arasında gösterilmiş ve tam tamına 4 Oscar ödülü almıştır. Hırsız Cobb ve arkadaşı Arthur’un insanların bilinçaltına girip sırlarını çalmasını ve gizemli bir maceraya atılmasını konu edinen film izleyicileri de bu maceranın içerisine sürüklemektedir. Sevilen DiCaprio filmleri arasında kesinlikle izlemenizi önerdiğimiz bu filmi izlemediyseniz bir an önce izlemenizi tavsiye ederiz.

    nolan

    Titanik
     Sahneleri hepimizin gözünde canlanan, müziği hepimizin kulağında yer edinmiş DiCapiro’nun başyapıtı olan film elbette Titanik’tir. Kate Winslet ile başrollerini paylaştığı Titanik filmi aşkı ve macerayı birlikte işleyen en başarılı filmlerden biridir. 11 dalda Oscar ödülü almayı başarmış bu film gelmiş geçmiş en iyi filmler arasındadır. Southampton’dan New York’a giden Titanik gemisinde Rose’un intihar etmeye kalkışması ve onu genç, yakışıklı Jack Dawson’ın kurtarmasıyla gemide bir aşk hikâyesi başlar. Geminin batması ise filme macerayı katan ve izleyicilere heyecan katan en önemli olaylardandır.

     

    The Wolf Of Wall Street- Para Avcısı
    Jordan Belfort 90’lı yıllarda adını dünyaya duyurmuş zeki, hırslı ve milyarder olma arzusunda bir borsacıdır. Kara Pazartesi olarak bilinen 19 Ekim 1987 tarihinde yaşanan büyük çaplı borsa kayıplarında akıllı hamleleriyle servet kazanmayı ve hayatını değiştirmeyi başarmıştır. Artık hayatı partilerde, güzel kadınların yanında geçmektedir. Ünlü zenginin yaşadıkları The Wolf Of Wall Street adlı otobiyografik eserinde anlatmıştır. Bundan sonra ise otobiyografik eser filmle uyarlanmış ve Leonardo DiCaprio’nun muhteşem oyunculuğu ile izleyicilerle buluşmuştur.

     

    Blood Diamond- Kanlı Elmas
    Yönetmenliğini Edward Zwick’in yaptığı, baş oyunculuğunda Leonardo DiCaprio, Djimon Hounsou ve Jennifer Connelly’nin yer aldığı film Afrika savaş yerlerinde çıkarılan ve savaş sistemine finanse edilen elmasları konu edinmektedir. İsyancılara esir düşen Solomon Vandy esirken çalıştığı yerde görkemli bir elmas bulur. Tam bunu saklamaya çalışırken ordu ve isyancılar arasında çıkan kargaşada tutuklanır ve ordu tarafından cezaevine kapatılır. Cezaevinde tehdit edildiğini Leonardo DiCaprio’nun canlandırdığı Danny Archer duyar. Bu serüven aksiyon, dram ve gerilim türünde film izlemeyi sevenlere önerilen sevilen DiCaprio filmleri arasındadır.

     

    The Revenant- Diriliş
    The Revenant yani diriliş filmi yönetmeliğini Alejandro G. Iñárritu yaptığı; başrollerini Leonardo DiCaprio, Tom Hardy ve Will Poulter’ın paylaştığı en başarılı aksiyon, macera filmlerinden biridir. Özellikle Leonardo DiCaprio’nun bu filmdeki harika oyunculuğu ünlü oyuncunun En İyi Aktör Oscar Ödülü’nü almasını sağlamıştır. Konu itibariyle intikam duygusunu ele alan film en sevilen DiCaprio filmleri arasındadır. Ayı saldırısına uğrayan kürk avcısı Hugh Glass diğer arkadaşları tarafından yalnız bırakılmış ve ölüme terk edilmiştir. Ancak yine de hayatta kalmayı başaran Hugh Glass artık arkadaşlarına karşı nefret ve kin duymakta, büyük bir intikam duygusu beslemektedir. 

     

    Catch Me If You Can – Sıkıysa Yakala
    Steven Spielberg yönetmenliğindeki filmde Leonardo DiCaprio , Tom Hanks, Christopher Walken başrolleri birlikte paylaşmaktadır. Biyografi, suç, dram türündeki bu film dolandırıcılığa başlayan ancak bu macerası kısa süreli olan Frank’ın yaşadıklarını konu edinmektedir. Henüz 15 yaşındayken babasının yasal olmayan işlere bulaşması ve iflas etmesi, sonrasında annesinin babasını aldatmasıyla birlikte Frank’ın hayatı birden büyük bir yıkıma uğramıştır. Yaşadığı kötü olayların etkisiyle dolandırıcılığa başlayan Frank kendisini savcı, doktor gibi farklı şekillerde tanıtmıştır. En son çek kaçakçılığına yeltenen Frank’ın bu macerası pek de uzun sürmemiştir. Sizler de sevilen DiCaprio filmleri arasında yer alan bu filmi izleyerek keyifli vakit geçirebilir, kendinizi heyecan dolu bir maceranın içerisinde bulabilirsiniz.

    Bahsettiğimiz filmler DiCaprio’nun en beğenilen filmlerinden yalnızca bazılarıdır. Başarılı oyunculuğu ile birçok filme damga vuran oyuncunun her filminde ayrı bir tat vardır. Sıkılmadan izleyebileceğiniz film arayışında iseniz sevilen DiCaprio filmleri ve yapımlarını inceleyebilirsiniz.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.