Yılbaşı Gecesi İzleyebileceğiniz 7 Sevilen Film

Yılbaşı Gecesi İzleyebileceğiniz 7 Sevilen Film
  • 1
    0
    0
    0
  • Yılbaşı gecesi, aile ve sevdiklerinizle birlikte eğlenmek için yılın güzel günlerinden birisidir. Bu yüzden, bu özel gecede izleyebileceğiniz filmleri seçerken dikkatli olmak da bir hayli önemlidir. İşte bu gecede izleyebileceğiniz 7 sevilen film:

    "Love Actually" - Bu klasik romantik komedi, yılbaşı zamanında Londra'da geçen bir dizi aşk hikayesi anlatır. Film, aralarında Hugh Grant, Liam Neeson ve Emma Thompson'un da bulunduğu bir yıldız oyuncu kadrosuyla doludur ve her yaştan izleyicinin zevkine uyacak türdedir.




    "Elf" - Will Ferrell'in başrolde olduğu bu eğlenceli film, bir elfin kendi gerçek kökenlerini keşfettiği ve aile bulmaya çalıştığı bir macerayı anlatır. Film, yılbaşı ruhuna uygun bir şekilde hareket eder ve gülmek için iyi bir seçenektir.



    "It's a Wonderful Life" - Bu klasik yılbaşı filmi, Jimmy Stewart'ın başrolde olduğu bir hikayedir. Film, bir adamın hayatının nasıl değiştiğini gösteren bir öyküdür ve onun hayatının herhangi bir zamanda olmaması halinde nasıl olacağını gösterir. Film, yılbaşı zamanında içinde bulunduğumuz kültürde çok sevilir ve her yaştan izleyicinin zevkine uyacaktır.




    "The Grinch" - Bu eğlenceli animasyon filmi, Dr. Seuss'un aynı adlı kitabından uyarlanmıştır ve Noel zamanını sevmeyen bir çiftliğin hikayesi anlatılır. Film, Jim Carrey'in seslendirdiği Grinch karakteriyle çok sevilir ve her yaştan izleyicinin zevkine uyacaktır.



    "The Holiday" - Bu romantik komedi, İngiltere ve ABD arasında geçen iki farklı aşk hikayesi anlatır. Film, aralarında Cameron Diaz, Jude Law ve Jack Black'in de bulunduğu bir yıldız oyuncu kadrosuyla doludur ve yılbaşı zamanında izlenebilecek eğlenceli bir seçenektir.




    "Home Alone" - Bu klasik yılbaşı filmi, bir çocuğun evde yalnız kalmış ve evini yağma amacıyla giren iki hırsızdan korunmaya çalıştığı bir hikayeyi anlatır. Film, Macaulay Culkin'in başrolünde olduğu ve çok sevilen bir komedidir.




    "A Christmas Carol" - Bu yılbaşı klasiklerinden biri olan film, Charles Dickens'ın aynı adlı kitabından uyarlanmıştır ve Noel zamanında kötü huylu bir adamın hayatını nasıl değiştirdiğini anlatır. Film, Ebenezer Scrooge karakteriyle çok sevilir ve her yaştan izleyicinin zevkine uyacaktır.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.