Front-End DEVELOPER Eğitim İçeriği

Front-End DEVELOPER Eğitim İçeriği
  • 0
    0
    0
    0
  • Front-End Developer Eğitimi

    Web Arayüz Geliştirme eğitimi, HTML, CSS ve JavaScript kullanarak gelişmiş özellikleri olan modern web uygulamaları geliştirme konusunda katılımcılarına gereken tüm temel bilgileri vermeyi amaçlamaktadır. Bu eğitimle, arayüz proglamlamanın temellerini öğreneceksiniz. Umuly Akademi'de teorik bilgilerle sınırlı kalmayıp öğrendiklerinizi uygulama fırsatı bulursunuz.

    Bir web sitesini kullanırken gördüğünüz her şey; HTML, CSS ve JavaScript’in, kullandığınız web tarayıcı tarafından kontrol edilmesidir. Siteye veya uygulamaya girdiğiniz ilk anda gördüğünüz görseller, şablonlar, butonlar, görsel bileşenler ve daha pek çok detay frontend içerisinde yer alır. Web sitesinde kullanılacak renkler, içeriklerin hangi düzende yerleştirileceği, yaz tipinin ve boyutunun belirlenmesi front end yapısının içerisinde bulunur.

    Eğitimin Ana Hedefleri Nelerdir?

    Front-End Developer Sertifika Programı ile çağımızın en gerekli becerileri arasında sayılan kod okuryazarlığı becerisi kazandırmaktır. Her gün kullandığımız web sitelerinin önyüzlerinin nasıl inşa edildiğini, en popüler yazılım dillerinden olan HTML, CSS, JavaScript’i uygulamalı olarak öğrenebileceksiniz. Algoritmik düşünme ve problem çözebilme yeteneklerinizi geliştirirken bir web projesinin nasıl organize edildiğini görebileceksiniz.

    Eğitim İçeriği?

    1.Temel Kavramlar ve Giriş

    2.Hyper Text Markup Language (HTML 5)

    3.Cascading Style Sheets (CSS 3)

    4.SASS

    5.Javascript

    6.Jquery

    7.Bootstrap

    8.Type Script

    9.Angular

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.