Miley Cyrus - Endless Summer Vacation Albüm Yorumu

Miley Cyrus - Endless Summer Vacation Albüm Yorumu
  • 1
    0
    0
    0
  • Flowers:Şarkı ilk çıktığı zaman bana "Galiba efsane albüm gelecek"dedirtmişti. Şarkının her detayında ayrı bir güzellik var. Sözlerinde Bruno Mars'ın şarkısına atıfta bulunması bile çok hoş bir detay. Miley Cyrus şarkıda ayrılığı o kadar güzel anlatmış ki; hayatında kimseye ihtiyacının olmaması ve yalnızken daha mutlu ve güçlü olduğunu savunuyor. Benim için albümün başyapıtlarından biri.

    Jaded:Miley Cyrus, bu şarkısında aşkın yıprandığını, ilişkinin yorulduğunu ve pişmanlığını anlatıyor. Şarkının alt yapısı olsun, sözleri olsun tam anlamıyla insanın ruhuna dokunuyor. O pişmanlığı iliklerimize kadar hissediyoruz.

    Rose Colored Lenses:Cyrus, bu şarkıda ilk defa albümün ismine atıfta bulunuyor. Şarkı benim için favori olmasa bile beni etkisi altına almaya başardı.

    Thousand Miles(feat.Brandi Carlile):Bu şarkı beni çok etkiledi neden bilmiyorum ama dinlerken gözlerim doldu. Bu albümde beni ağlatacak şarkı çıkmayabilir diye düşünmüştüm ama yanılmışım gerçekten efsane bir şarkı olmuş.

    You:Albümde beni az etkileyen şarkı oldu. Şarkıya tam anlamıyla ısınamadım.

    Handstand:Miley Cyrus, bu şarkının introsunu albümün tanıtım videosunda kullandı. İntroya bayıldım. Miley tanıtım videosunda bu şarkının introsunu kullanması gerçekten çok iyi olmuş.

    River:Cyrus, bu şarkısında ilişkide ki önemli konularda eksiklik yaşadığını, ciddi bir ilişkinin içinde ki tutkunun varlığından bahsediyor. Şarkı tam anlamıyla damgasını vuruyor. Şarkının klibinde olsun sözlerinde olsun albümün en güçlü şarkılarından biri olduğunu bize gösteriyor.

    Violet Chemistry:Şarkı beni çok heyecanlandırmasa da sözlerinde ki ayrıntılar beni çok çok etkiledi. Şarkıda Fransız Claude Monet'e gönderme yapması bile hoş bir detay olmuş.

    Muddy Feet(feat.Sia):Gerçekten nerden başlasam bilemiyorum. Şarkıyı ne kadar övmek istesemde bir taraftan da yerden yere vurmak istiyorum. Tek bir soru sormak istiyorum. Sia nerde? Nerde? Taylor Swift'in albümünde de aynı sorun vardı şimdide aynı sorun Miley Cyrus'un albümünde de var. Ya düetin amacı birlikte şarkı söylemek değil mi? Ben mi yanlış biliyorum. Niye düet yaptığınız sanatçılara bu kadar az yer veriyorsunuz? Hadi az yer verdiniz diyelim neden düet adı altında şarkıyı çıkarıyorsunuz. Şarkıyı yazan kişiler arasında gösterseniz bile yeter böyle yapacaksanız. Neyse her şeye rağmen şarkı o kadar iyi ki, bu eleştirilerimin hepsinin üstünü kapatmaya yetecek kadar iyi olması beni bi nebze de olsun mutlu ediyor.

    Wildcar:Bu şarkının alt yapısına bayıldım. Tabi diğer şarkılara göre bende ki yeri fazla büyük olmasa da bir şekilde beni bir yerden yakaladı.

    Island:Miley Cyrus'ın kalemi ne kadar güçlendiğini bu şarkıda daha da iyi anladım. Şarkıyı dinlerken kendimi bir adada aşkın kollarında esir olduğumu hissettirdi.

    Wonder Woman:Miley Cyrus, şarkıda kadınların her alanda ne kadar güçlü ve başarılı olduklarını,sorunlarının her koşulda üstesinden gelmesinin, her türlü engellerinin aşmasını "Wonder Woman"a benzetmesi olağanüstü bir detay. Bu detay bize şarkısının ne kadar güçlü olduğunu kanıtlıyor.

    Flowers(Demo):Şarkının demo versiyonu çıkınca bir anda kendimi bu versiyonunu daha çok dinlerken buldum. Normalde şarkının çıktığı ilk halinden başka bir versiyonunu çok sevebilen biri değilim ama Miley Cyrus'un gücünden midir nedir bu versiyonuna ayrı bir bayıldım.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.