Hafta Sonu İçin En İyi 5 Film Önerisi

Hafta Sonu İçin En İyi 5 Film Önerisi
  • 0
    0
    0
    1
  • Hafta sonu gelmişken sizler için izlenmesi gereken 5 filmi listeledim. Umarım bu filmleri izlerken kendinizden bir parça bulursunuz ve favoriler listenize yeni filmler eklenmiş olur. Keyifli okumalar ve iyi seyirler...

     

    1. Compartment No.6

    Tren yolculuğunu barından filmleri seviyorsanız bu filmi de seveceğinizden eminim. İki yabancı olan arkeoloji öğrencisi Laura ve madende çalışmayan giden Vadim'in aynı kompartımanda Murmansk'a gitmek için geçirdikleri yolculuğunu konu alan film Risa Liksom'un aynı isimli romanından uyarlanma. Kış ayında geçen bu filmi MUBI platformundan izleyebilirsiniz.

    Fragman

     

    2. The Banshees of Inisherin

    Yılın en çok konuşulan filmlerinden biri olan, Oscar heykelciği kazanamamasından dolayı üzülen birçok seveni olan filmin başrollerinde Colin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon ve Barry Keoghan bulunuyor. İzleyicilerden tam not alan film, Inisherin adasında yaşayan Colm'un arkadaşı Pádraic ile birden bire artık arkadaş olmamak istemesini ve bu olayın bu iki arkadaş ve ada halkı üzerindeki etkilerini konu alıyor. Film şu anda sinemalarda.

    Fragman

     

    3. Ada

    Türk sinemasının izlenmesi gereken filmlerinden biridir Ada. Başrollerinde Türkan Şoray ve Rutkay Aziz bulunan film, adada yaşayan eski kocasını kızının üniversite eğitimi ile ilgili alacağı bir karardan dolayı ziyaret eden Eser'i ve kocasıyla olan ilişkisini konu almaktadır. Filmi Netflix'te izleyebilirsiniz.

     

    4. Reservoir Dogs

    Eşsiz filmler çeken Quentin Tarantino'nun ilk filmidir Reservoir Dogs. Birbirlerinin isimlerini bile bilmeyen 6 kişi bir banka soygunu için bir araya gelmiştir ve planladıkları gibi gitmeyen soygunun ardından içlerinde bir köstebek olduğunu düşünürler. Tek mekan filmi sayılabilecek olan bu filmi izlememek için hiçbir sebebiniz yok. Filmi Amazon Prime Video'da izleyebilirsiniz. 

    Fragman

     

    5. Hedi

    Aftersun'ı sevenlerin bu filmi de seveceğini düşünüyorum şahsen çünkü ben sevmiştim. Geleneklerini takip eden ailesinden sıyrılmaya çalışan ve farklı hayalleri olan içine kapanık Hedi, düğününden haftalar önce otelde tanıştığı Rim'e aşık olur. Tunus-Belçika yapımı olan 90 dakikalık bu filmi MUBI platformundan izleyebilirsiniz.

    Fragman


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.