METROHAN’DA KONSERLER VE SÖYLEŞİLER BAŞLIYOR!

METROHAN’DA  KONSERLER VE SÖYLEŞİLER BAŞLIYOR!
  • 0
    0
    0
    0
  • Beyoğlu’nun en güzel yapıları arasında gösterilen, Karaköy’le Beyoğlu’nu birbirine bağlayan rayların üzerinde yükselen ve ihtişamlı mimarisiyle görenleri kendine hayran bırakan Metrohan’ı sanatseverlerin buluşma noktası haline getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı baharı birbirinden farkı müzik tınılarıyla karşılıyor. Nisan ve Mayıs aylarında etnik, caz, Türk müziği, pop, klasik Batı müziği icralarının sahne alacağı konserlerin yanı sıra birbirinden farklı isimlerin katılacağı söyleşi programlarına tüm İstanbullu sanatseverler davetli.  

    Tarihle sanatın buluşma noktası olan Metrohan, baharı müzik tınılarıyla karşılıyor. İBB Kültür’ün Nisan-Mayıs 2023 tarihlerinde Metrohan’da gerçekleştirileceği programda etnik, caz, Türk müziği, pop ve klasik Batı müziğinin sevilen isimleri: Göksel Baktagir, Burcu Karadağ, Kemenjazz Baki Duyarlar, Sarp Maden Trio, Tuna Kiremitçi - Akustik, Çağrı Sertel, Dilek Türkan, Şirin Pancaroğlu, Gökhan Aybulu, Esen Kıvrak, Sibel Köse, Erdem Sökmen - Ezgi Köker, Elif Çağlar, Burak Bilgili, Nemeth Quartet, Erdal Güney, Sezen Özmen, Neval Güleç, Cenk Erdoğan, Yarkın Duo-Quartet ve Cihat Aşkın sahne alacak. 5 Nisan’da başlayacak programda müzik dinletilerinin yanı sıra Ezel Akay, Murat Meriç, Yüksel Aksu ile Erkan Can ve Güven Kıraç’ın birlikte katılacağı söyleşiler de olacak. 

    İstanbullu sanatseverlerin ücretsiz olarak katılacağı programın detaylarına İBB Kültür sosyal medya hesapları ve www.kultursanat.istanbul adresinden ulaşılabilir. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.