2023 Yaz Moda Trendleri

2023 Yaz Moda Trendleri
  • 1
    0
    0
    0
  • Havaların ısınmasıyla beraber yazlık kıyafetlerimizi koyduğumuz yerlerden çıkartma vakti geldi! Bu yıl yapacağınız kombinlere ya da yapacağınız alışverişlere yön verebileceğini düşündüğümüz moda trendlerini sizin için derledik. Gelin bu yılın trendleri nelermiş bakalım!

    1- Bermuda Şortlar

    Yazlık dolabımızın klasik parçalarından biri olan şortlar, 90'lardan bermuda versiyonu ile geri dönüyor. Chanel, Givenchy, Tom Ford gibi büyük markaların da İlkbahar/Yaz koleksiyonlarında gördüğümüz bermuda şortlar, klasik ve casual şekillerde kullanabileceğiniz kombinlerinize çok yönlülük katabilecek bir parça.  

    2-Mini-Geniş Pileli Elbiseler

    90'ların ve 2000'lerin trendleri hayatımıza tekrar girmişken sıra artık 2010'larda diyebiliriz. Bu da demek oluyor ki mini-geniş pileli elbiselerinizi sandıklardan geri çıkarabilirsiniz! Eğer eskileriniz durmuyorsa üzülmeyin, bu yılın trendi olan elbiseleri bu yıl çokça göreceğinize eminiz. 

    3-Puff Slide Terlikler

    Bu yazın ayakkabı trendlerinde ise puff slide terlikler karşımıza çıkıyor. Özellikle platform puff slide terlikler ile farklı ve dikkat çekici görünümler yaratabilirsiniz!

    4-Deniz Kızı Esintileri 

    Bu yılın en çok beklenen animasyon derlemelerinden biri olan Küçük Deniz Kızı filmiyle beraber deniz kızı görünümleri de trend olma yolunda. Ünlü markaların  deniz kızı proporsiyonlarından esinlenilen koleksiyonlarına biz bayıldık! 

     

    5-Yaz Siyahı

    Mayıs-Eylül ayları arası genellikle daha parlak ve canlı renkler hakim olsa da, Tory Burch ve Valentino gibi markalar 2023 yazı için tamamen siyah olan her şeyi benimsedi. İyi haber şu ki, aynı parçalar havalar soğudunda da popüler kalacak! 

    6- Metalik Çantalar 

    Yazın kıyafet tercihlerinizi basit ve tek renk yapıp aksesuarlarla kombinlerinizi canlandırmayı seviyorsanız bu trend tam size göre.

    7-Püsküllü Parçalar

    Püsküllü parçalar her birkaç sezonda bir trend oluyor, nedeni ise açık. Süsleme,malzeme ve yerleştirme tercihlerine göre püskül sade ya da gösterişli bir detay olabilir. Bu nedenle hangi tarzda kullanmak istiyor olursanız olun kendinize göre olan püskül detayını rahatlıkla bulacaksınızdır.

    8-Danteller

    İç çamaşırı giyimi son birkaç aydır trend olsa da, yaz 2023 kendinizi denemeniz için güzel bir zamanlama olabilir. Gerçek iç çamaşırı ile evden çıkmak zorunda değilsiniz, dantel detaylı parçalar bu trendi uygulamanız için kesinlikle doğru tercihler olacaktır. 

     

    Kaynak

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.