Louis Vuitton Pre-Fall Şovunu Seul'de Gerçekleştirdi.

Louis Vuitton Pre-Fall Şovunu Seul'de Gerçekleştirdi.
  • 2
    0
    0
    0
  • Louis Vuitton 2023 Pre-Fall defilesini Seul'de bir şovla gerçekleştirdi. Louis Vuitton, kadın giyim ayağının kreatif direktörü Nicolas Ghesquiére'in ilk Pre-Fall gösterisi öncesinde, bizleri Seul'deki etkinlik için hazırlayan özel bir sinematik tanıtım videosu yayınladı. Moda evi, Squid Game'in yaratıcısı ve yönetmeni Hwang Dong-hyuk'un Han Nehrine bakan efsanevi Jamsugyo Köprüsü'nde düzenlenecek gösteri için bir set hazırladığını doğruluyor.

    "Seul, sürekli değişen canlı bir şehirdir. Çeşitli alanlarda etkisi olan bir Samanyolu'na dönüşmüştür." diyor videodaki anlatıcı. "Jamsugyo Köprüsü, doğanın ve şehrin bir arada uyum içinde olduğu bir uyumu simgeliyor. Seul'de insanları tek bir çatı altında toplayarak bir yaşam tarzı yaratıyoruz. Seul'de festival başlıyor." 

    Louis Vuitton projeyi gerçekleştirmek için Seul Metropolitan şehri ve Kore Turizm Örgütü ile yakın iş birliği yaptı ve birkaç etkinlik planlandı. Ayrıca moda evi, yerel okullardan 100 yerel moda öğrencisini gösteriye davet etti. Gösterinin açılışını Squid Game dizisinin ünlü oyuncusu ve Louis Vuitton marka elçisi model Hoyeon Jung açtı.

    Gelin koleksiyondan birkaç görünüme gelin beraber bakalım. 

    Kaynak

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.