Rammstein Solistine Cinsel İstismar Suçlaması!

Rammstein Solistine Cinsel İstismar Suçlaması!
  • 1
    2
    0
    0
  • Sosyal medyadaki haberlere göre, ünlü Alman rock grubu Rammstein'ın konserlerine gelen genç kadınların solist Till Lindeman'la cinsel ilişkiye girmeleri için bir "seçme" sistemi olduğunu iddia ettiler. Bu iddialar, bir kadının geçen ay Vilnius'taki bir konserden sonra yapılan bir partide içkisine ilaç atıldığını düşündüğünü söylemesiyle ortaya çıktı.

    25 Mayıs'ta bir Kuzey İrlandalı kadın, Vilnius'taki konsere gitmeden önce konser sonrası partiye nasıl katılabileceğini araştırırken, sosyal medya üzerinden kendini "Lindemann'ın turnelerdeki seçim direktörü" olarak tanıtan Alena Makeeva adlı bir kadınla tanıştığını belirtti. 24 yaşındaki kadın, Makeeva'nın kendisini, partiye katılacak insanların konseri izlediği "0. Sıra"dakilerin WhatsApp grubuna aldığını ifade etti. Kadın, konser arasında sahnenin altındaki bir soyunma odasına götürüldüğünü ve burada Lindemann'la buluştuğunu ifade etti. Kadın, Lindemann'ın kendisiyle cinsel ilişkiye girmeyi reddetmesi durumunda "sinirlendiğini" söyledi.

    Kuzey İrlandalı kadın, konserden önceki partide iki içki içtiğini ve daha sonra hafızasında boşluklar oluştuğunu, istem dışı garip hareketler yapmaya başladığını söyledi. Kadın, bu nedenle içkisine ilaç atıldığını düşündüğünü ancak yaptırdığı idrar testinde ilaç bulunmadığını belirtti.

    30 Mayıs'ta kadın ikinci bir açıklama yaparak, "Till bana ZORLAŞMADI. Onunla cinsel ilişkiye girmek istemediğimi kabul etti. Asla tecavüze uğradığımı iddia etmedim" dedi.

    Bu iddiaların ardından Alman medyasında, kadınların Lindemann'la cinsel ilişkiye girmek için "seçildiği" haberleri yayılmaya başladı.

    Rammstein grubu, Vilnius'ta yaşananların "kendilerinin düzenlediği bir etkinlikte gerçekleşmediğini" ve bir soruşturmadan haberdar olmadıklarını belirtti.

     

    Kaynak: T24


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.