Zeki Demirkubuz'dan Dikkat Çekici Açıklamalar

Zeki Demirkubuz'dan Dikkat Çekici Açıklamalar
  • 6
    0
    0
    0
  •    En son 2016 yılında "Kor" adlı filmin yönetmenliğini yapan Zeki Demirkubuz, uzunca bir süre sessizliğe bürünmüştü. 7 yıl aradan sonra "Hayat" adlı filmiyle tekrar yönetmen koltuğuna oturdu.

       Geçtiğimiz günlerde Kadıköy Sineması'ndaki "Masumiyet" ve "Kader" filmlerinin özel gösterimlerine katılan Zeki Demirkubuz, uzun sessizliğinin arkasındaki nedenleri anlattı. 

       "Aşık olup 2 sene her hafta 24 saat otobüs yolculuğuna gider gelirdim ve sonra çok uzun bir süre hastanede yattım. Düşünüyorum şimdi hayatımdaki en anlamlı şey. Kader'de Bekir'in ailesine yaptıklarına taşralı erkek zulmü diyebiliriz. Bu filmi yapmış biri olarak ben de baya büyük sorunlar yaşadım. Bu bizim genetiğimiz. Çok iyi babalar vardır ya çok imreniyorum."

    Babasıyla olan ilişkilerinin hayatına olan etkisinden de bahseden Kubuz,

       "Babam ben ilkokula giderken kaçıncı sınıfta olduğumu bilseydi, hele bana ders çalıştırmaya kalksaydı ben büyük ihtimalle Isparta'da 'edecengari' diye konuşan mıymıntı bir tip olurdum. Çocukken annem her gece beni 3'te uyandırırdı ve şehrin ortasındaki solcu öğretmenler derneğinde babamı kumardan kaldırmaya giderdik."

    açıklamalarında bulundu.

       Zeki Demirkubuz, 1 Aralık 2023 tarihinde vizyona girecek olan "Hayat" filmiyle yeniden sinemaya dönüş yapmış olacak.

    Kaynak: 1 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.