Euphoria Dizisiyle Tanınan Ünlü Oyuncu Angus Cloud Evinde Ölü Bulundu

Euphoria Dizisiyle Tanınan Ünlü Oyuncu Angus Cloud Evinde Ölü Bulundu
  • 1
    1
    0
    0
  • Euphoria dizisiyle tanınan 25 yaşındaki ünlü oyuncu Angus Cloud'un, Oakland'daki ailesinin evinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Ailesinin 911'e "yüksek dozda uyuşturucu" sebebiyle çağrı bıraktığı öğrenildi. 

    Ailesinin TMZ'e verdiği demeçte, "Bugün inanılmaz bir insana veda etmek zorunda kaldığımız için çok üzgünüz. Bir sanatçı, bir arkadaş, bir kardeş ve bir evlat olarak Angus hepimiz için pek çok açıdan özeldi." dedi.

    Sözlerine ailesi şöyle devam etti: "Geçen hafta babasını toprağa verdi ve bu kayıpla yoğun bir şekilde mücadele etti. Sahip olduğumuz tek teselli, Angus'un en iyi arkadaşı olan babasıyla yeniden bir araya geldiğini bilmek. Angus akıl sağlığıyla mücadelesi konusunda açıktı ve umuyoruz ki onun vefatı başkalarına yalnız olmadıklarını ve bu mücadeleyi sessizlik içinde tek başlarına vermemeleri gerektiğini hatırlatır."

    Son olarak, Cloud'un ailesi, "Umarız dünya onu mizahı, kahkahası ve herkese olan sevgisiyle hatırlar. Bu yıkıcı kaybı hala atlatmaya çalıştığımız için şu anda mahremiyet istiyoruz." şeklinde ekledi.

    Kaynak: TMZ


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.