[HD*]Galatasaray-Molde canlı yayın link şifresiz Exxen Spor izle

[HD*]Galatasaray-Molde canlı yayın link şifresiz Exxen Spor izle
  • 0
    0
    0
    0
  • Galatasaray-Molde rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında yarın Norveç'in Molde ekibini konuk edecek. RAMS Park'ta oynanacak müsabaka, saat 22.00'de başlayacak. Maç, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

    = = >> GALATASARAY MOLDE HD LINK

    UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçı için Galatasaray’da Molde maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Cim Bom’un Trendyol Süper Lig’deki üçüncü hafta maçını ertelediği için ligde maç yapacak. Aslan, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak için ilk maçta 3-2 yendiği rakibini rövanş maçında da yenip Devler Ligi’ndeki yerini almak istiyor.

    Galatasaray-Molde maçı ne zaman? Galatasaray’ın Rams Park’ta karşılaşacağı Molde maçı 29 Ağustos 2023 Salı günü oynanacak. Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş maçı Türkiye Saati ile 22.00’de başlayacak.

    Maçı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak’ın yardımcılıkları Tomasz Listkiewicz ve Adam Kupsik olacak. Deneyimli hakem geçtiğimiz sezon İstanbul’da oynanan Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını yönetmişti.

    UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off TuGalatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş maçında Molde’yi konuk edecek. Kritik maç ne gün? Hangi kanal canlı yayınlıyor? Şifresiz yayın var mı? Maçın hakemi belli oldu mu? Galatasaray-Molde maçı saat kaçta başlayacak?

    Galatasaray-Molde maçı şifresiz yayın var mı?

    Galatasaray-Molde Maçı Canlı İzle! Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında konuk olduğu Norveç temsilcisi Molde'yi 3-2 yendiği maçın rövanşı 29 Ağustos Salı günü İstanbul’da oynanacak. Sarı-kırmızılı ekibin tarihi maçını EXXEN canlı yayınlayacak.Karşılaşmayı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcıları Tomasz Listkiewicz ve Adam Kupsik olacak.

    Rams Park’ta Galatasaray ile Molde arasındaki mücadeleyi futbol tutkunları üyelik gerektirmeyen bazı site ve uygulamalardan canlı yayın olarak takip edebilir. Galatasaray-Molde maçını naklen yayın verebilecek bazı ücretsiz siteler ve uygulamalar şöyle:

    Selçuksport Canlı Maç İzle

    Taraftarium24 canlı Maç İzle

    KornerSports Canlı Maç İzle

    Justin TV Canlı Maç İzle

    TRGoals Canlı Maç izle

    Trivela Sports Canlı Maç İzle

    İnat TV İP TV Canlı Maç İzle

    Süper Lig'de geçen sezon şampiyon olmasına rağmen ülke puanından dolayı UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ikinci eleme turundan başlayan Galatasaray, bu turda Litvanya'nın Zalgiris, üçüncü eleme turunda da Slovenya'nın Olimpija Ljubljana ekibini eleyerek play-off turuna çıktı. Sarı-kırmızılı takım, play-off turunda eşleştiği Molde ile deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-2 kazandı. Galatasaray, rakibi ile yarın yapacağı rövanş maçında da istediği sonucu alarak "Devler Ligi"nde adını gruplara yazdırmaya çalışacak.

    Galatasaray'ın Molde ile oynayacağı karşılaşmada gözler yine Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi'de olacak. Sarı-kırmızılı takımın, bonservisiyle renklerine kattığı yıldız golcü sezona iyi başladı. Mauro Icardi, UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri ve Süper Lig'de 3'ü ilk 11'de olmak üzere forma giydiği 5 maçta 4 kez ağları havalandırdı.

    Galatasaray'ın yeni transferleri Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech, Molde maçında forma giyemeyecek. UEFA'ya bildirilen listede isimleri yer almayan Zaha ve Ziyech, müsabakanın kadrosunda yer alamayacak.

    Galatasaray'da cezasını Molde ile oynanan ilk maçta çeken Lucas Torreira, yarın sahadaki yerini alabilecek. Olimpija Ljubljana ile yapılan rövanş maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Uruguaylı futbolcu, Molde ile oynanan ilk müsabakada forma giyememişti.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.