[[CANLI]]Real Sociedad Granada CANLI MAÇ İZLE ,Real Sociedad Granada Maçı

[[CANLI]]Real Sociedad Granada CANLI MAÇ İZLE ,Real Sociedad Granada Maçı
  • 0
    0
    0
    0
  • İspanya La Liga’da üst üste 3 maçtır berabere kalan Real Sociedad bu hafta evinde, Granada’yı konuk edecek. Mücadele saat 15.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

    Real Sociedad Granada MAÇI İZLEMEK İÇİN TIKLA

    taraftarium24,canlı maç izle

     

     
    Real Sociedad ve Granada arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Real Sociedad kazanır 1.46, beraberlik 4.65, Granada kazanır ise 7.10 olarak açıklanmış.

    Real Sociedad’dan Üst Üste Beraberlikler
    Real Sociedad La Liga’da henüz galibiyet sevinci yaşayamadı. Ligin ilk haftasında Anoeta’da oynayan Real Sociedad, Girona ve Celta Vigo ile 1-1 berabere kalmıştı. İki maçta da öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Geçtiğimiz hafta Cuma günü ise Gran Canaria’da konuk oldukları Las Palmas ile de golsüz berabere kaldıklarını belirtelim. La Liga’da 3 hafta geride kaldı ve Real Sociedad’ın 3 beraberliği var. Imanol’un öğrencileri sezona istediği başlangıcı da yapamadı. Bu hafta sonu Anoeta’da Granada’yı konuk edecekler. Granada karşısında maçın net favorisi olan Real Sociedad’dan artık galibiyet bekleniyor. Maç öncesinde Real Sociedad’da Andre Silva ve Martin Merquelanz’ın sakatlıkları devam ediyor.

    Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Takefuso Kubo, Mikel Oyarzabal, Carlos Fernandez

    Granada’dan İlk Galibiyet
    Granada bu sezon La Liga’nın yeni takımlarından biri. İlk 2 haftaa Real Madrid ve Rayo Vallecano maçlarından puan çıkartamamışlardı. Paco Lopez’in öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Los Carmenes’de konuk ettiği Mallorca’yı 3-2 mağlup etti ve sezonun ilk galibiyetini aldı. Mallorca galibiyeti ile moral bulan Granada, bu hafta sonu Anoeta’da Real Sociedad’ın konuğu olacak. Real Sociedad karşısında da sürpriz yapmak isteyen Granada’da maç öncesinde Raul Torrente’nin sakatlığı devam ediyor.

    Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

    İddaa Tahmini
    Real Sociedad, La Liga’da henüz galibiyet ile tanışamadı. İlk 3 hafta geride kalırken Bask ekibinin 3 maçtan da beraberlik ile ayrıldığını belirtelim. Geçtiğimiz hafta Gran Canaria’da konuk oldukları Las Palmas ile goslüz berabere kalmışlardı. Granada ise geçen hafta sezonun ilk galibiyetini aldı. Los Carmenes’de konuk ettikleri Mallorca’yı 3-2 mağlup ettiler. Sezonun ilk galibiyetini alan Paco Lopez’in ekibinde moraller yerinde ama bu hafta işleri zor. Real Sociedad’ın artık kazanma vakti geldi. Anoeta’da bu hafta Granada’yı mağlup ederek 3 maçlık beraberlik serisini sona erdirirler. 

    İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.