Paykwik Resmi Sitesi - Türkiye Resmi Paykwik Bayisi

Online ödemeler son yılların en popüler yöntemlerinden biri. E-kartlar sayesinde kullanıcılar güvende kalabilir ve hızlı ve güvenilir sonuçlar için her türlü dolandırıcılığın önüne geçebilir. Paykwik Kart, en popüler çevrimiçi ödeme kartlarından biri ve beklentileri en iyi karşılayan karttır.

Paykwik kartı, 16 haneli PIN kodunu ve CVV kodunu destekleyen, fiziksel olmayan bir elektronik ödeme kartıdır. Bu kartın tek kullanımlık kullanım hakkı vardır, bu kartla ödeme tamamlandıktan sonra başkalarının kullanmasını engellemek için kart otomatik olarak imha edilecektir. Kullanmak istediğiniz sitenin Ödemeler sayfasına giderek, Ödeme Türü kısmından En Uygun Paykwik Kart, Paykasa veya Neosurf seçeneğini seçip, ekranda beliren alana satın alınan Paykwik kodunu girerek işlemi tamamlayın.

Neosurf ve Paykwik aynı şirkete aittir ve ortak bir yapıyı paylaşmaktadır. Paykwik Kartı, son dönemde artan siber saldırılar ve telefon dolandırıcılıklarının kullanıcı risklerine karşı bir çözüm olup, dünya çapında yaklaşık 40.000 web sitesinde geçerlidir. Elektronikten giyime, online oyunlardan uygulamalara, iletişimden diğer alışverişlere kadar tüm alışverişlerinizde geçerli olan kartla, güvenli bir şekilde ödeme yapabilir, hizmet alabilir veya ürünlerinizi sorunsuzca teslim alabilirsiniz.

Paykwik güvencesi ile SSL ve DMCA sertifikaları ile korunan sitemizden paykwik kart satın alma işlemini en kolay şekilde tamamlayabilir, dolandırıcılık veya ağ ve diğer sorunsal saldırılarla karşılaşmadan ödeme yapmak istediğiniz her yerden ödeme yapabilirsiniz.

Paykwik Kartı, fiziksel olarak değil, yalnızca sanal olarak geçerli olan, 16 haneli PIN ve CVV koduyla desteklenen bir elektronik ödeme kartıdır. Bu kartın tek kullanımlık kullanım hakkı vardır, bu kartla ödeme tamamlandıktan sonra başkalarının kullanmasını engellemek için kart otomatik olarak imha edilecektir.

Paykwik Nasıl Alınır?

Paykwik Kart, satın alınması ve kullanılması kolay, güvenli çevrimiçi ödemeleri sağlamak ve kullanıcıları siber saldırılar ve dolandırıcılık gibi durumlardan korumak için en iyi ödeme yöntemi olarak kabul edilen elektronik bir ödeme kartıdır.

Paykwik kartı satın almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Kullanmak istediğiniz 10€, 20€, 25€, 25€, 50€, 100€, 200€, 250€, 500€ veya 1000€ Paykwik kart seçeneklerinden birini talep etmek için lütfen resmi Paykwik bayi web sitesindeki müşteri temsilcisiyle iletişime geçin. satın alın, hesap temsilcilerimizden birinden para transferi yapın veya elektronik transfer yapmak istediğiniz banka bilgilerini isteyin.

Ödemeniz onaylandıktan sonra 15 dakika içerisinde PIN kodunuz belirttiğiniz e-posta adresinize veya GSM numaranıza gönderilecektir. Paykwik kartlarını kolayca satın alabilir, web sitemizin "paykwik fiyatları" bölümüne girip, istediğiniz kartı seçip "Sipariş Ver" butonuna tıklayarak en kolay şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Paykwik Nasıl Kullanılır?

Paykwik, çevrimiçi ödemeleri güvenli bir şekilde yapmak ve kişisel bilgilerin herhangi bir sanal saldırı tarafından ele geçirilmesini önlemek için kullanılan bir e-para kartıdır, basit kullanımı kullanıcının işini kolaylaştırır.

10€, 20€, 25€, 50€, 100€, 200€, 250€, 500€ ve 1000€ kart seçeneklerinden ihtiyacınız olan kartı satın aldıktan sonra SMS ya da e-posta adresinize gelen PIN'i giriniz. Kartı kullanmak istediğiniz lokasyonun ödeme kısmında ilgili alanlara girip girmeniz yeterli. Paykwik adım adım nasıl kullanılır:

Alışveriş sitenizde ödeme bölümünde "Ödeme türü" seçeneğinden "Elektronik kartla ödeme" seçeneğini seçin, satın aldığınız paykwik kartının PIN kodunu ilgili alana girin, ödemeyi aldıktan sonra ödeme onayı, ödemeniz

Bu kadar. Paykwik Kart'ın kullanımı kolaydır, bu sayede kullanıcının hayatını kolaylaştırır, istediğiniz yerde ödeme yapabilir ve herhangi bir güvenlik sorunu yaşamadan işlem yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Ürününüzü Seçin

Almak istediğiniz ürün miktarını belirleyip sol/sağ alt köşedeki iletişim kutusundan bizimle iletişime geçin.

Siparişinizi Tamamlayın

İletişim yoluyla ödeme yapmak için lütfen sizinle paylaşılan ödeme yöntemini kullanın.

Kodunuz Hazır

Ödeme işlemi tamamlandıktan sonra iletişime geçtiğiniz hesap temsilcimiz gerekli paykwik kodunu sizinle paylaşacaktır.

Paykwik, çevrimiçi ödemelerde kullanılan, dolandırıcılık ve siber saldırılardan korunmak için aktif olarak hizmet veren elektronik ödeme kartlarından biridir.

Paranızı güvende tutmak ve ödeme esnasında herhangi bir kişisel malumat vermemek için kullanabileceğiniz kart ile dünyanın her yerinden online ödeme gerçekleştirebilir, gaslınüz arkada kalmadan ödemeniz ihtiyaç duyulan miktarı ödeyebilirsiniz.

Paykrik ile para yatırmak için;

Sitemize kayıt olun,

Internet sitemizden “canlı destek” sayfasını ziyaret ederek satın alan temsilcimiz ile mesajşime geçin,

- Ödemek arzu ettiğiniz banka bilgilerini isteyin,
- Ödeme yaparak bakiyenizi güncelleyebilirsiniz.

Paykwik ile para yatırabileceğiniz benzer biçimde para çekme işlemlerini de Paykwik güvencesi ile rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Paykwik ile para çekmek için;

- Bakiyeniz olan siteden; astropay, paykasa, paykwik yada diğer elektronik kart kodunuzu “paykwik kart kodu” olarak istek edin,bakiyenizde olan paranız euro kuru üzerinden hesaplanarak paykwik kart olarak size verilecektir,

- Paykwik kodu olarak aldığınız ödemeyi, sitemizin canlı yardımcı sayfasını ziyaret ederek “paykwik bozdurma” hizmetini kullanarak hesabınıza aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

- Basit kullanımı ve kullanıcı eminğini en üst ölçüde tutmayı başaran paykwik ile arzu ettiğiniz her dakika ödemelerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilir, ödeme alabilir veya online ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Paykwiky ile daha güvenilir alışveriş yapacağınızdan güvenilir olabilirsiniz.

Paykwik Bozdurma Sihirbazı Paykwik güvencesi altında ödemeniz 3 dakika içerisinde hesabınızda.

Paykwik apr sistemi iyi mi çalışır?

Paykwik apr, paykwik kart kullanıcılarına daha güvenli alt bayilerin listenmesini sağlamaktadir, internet ortamında satıcı olmasıyla birlikte dolandırıcıda pik yapmış durumdadir ,paykwik apr  kullanıcılarina güvenilir e-tecim için kurulmultur paykwik resmi resellerinden güvenilir paykwik kartınızı satın alabilirsiniz.

Paykwik apr'den emin alışveriş yapabilirmiyim?

Paykwik apr sistemi, paykwik’in resmi web sitesi veya bayilik verdiği kurumsal firmalardan alınmalıdır. Aksi takdirde kullanıcılar bazı risk faktörleri ile yüz yüze kalabilirler. Sanal hesapta maksimum eminğin sağlanabilmesi için, paykwik kartın alındığı site ve bayiliğe dikkat etmek önemlidir. Bu site ve bayiliklerde dikkat edilecek özellikler şunlardır:

- Canlı destek hattına haiz olması
- Emin ödeme sistemi bulunması
- Resmi bayi olması
- Hizmet sözleşmesine sahip olması

Bu özelliklere haiz web siteleri ve bayilikler, paykwik merkezi tarafınca onaya sahiptir. Farklı site ve bayiliklerin tercih edilmesi kullananların istenmeyen durumlar ile karşı karşıya gelme olasılığının artmasına neden olur. Güvenle türkiye’deki paykwik sanal kart satın alabileceğiniz yetkili bayileri, resmi paykwik sitesinden kontrol edilebilir.

Paykwik sanal hesap oluşturma işlemi iyi mi yapılır?

Paykwik sanal hesap oluşturma işlemi kısa sürede kolaylıkla tamamlanabilir. Kullanıcılar, öncelikle paykwik fiyatlarını inceler ve ön ödeme yöntemini seçer. Paykwik, farklı tutarlarda limitlere haizdir ardından güvenlik ismina kart şifresi oluştururlar. şifre belirlendikten sonrasında, ve kullanıcıya teslim edilir.

Paykwik apr hızlı ödeme işlemleri

Paykwik apr, her türlü online alışverişte kullanılmak üzere hızlı ödeme seçeneğine sahiptir. Sanal kartını ilk kere kullanacak olanlar, bu seçeneklerden yararlanabilir. Paykwik apr ile kullanıcılar; eft, havale ve mobil ödeme işlemlerini gerçekleştirebilir.

Paykwik emin online alışveriş şekilleri nedir?

Kullanıcılar, paykwik ile kredi kartları ile yapmış oldukları benzer biçimde aynı şekilde alışveriş yapabilir. Bununla birlikte paykwik, basit kredi kartlarına göre pek çok avantaja sahiptir.

Bunlardan en önemlileri paykwik sanal kartının daha güvenilir ve isimsiz olmasıdır. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı güvenli alışveriş için paykwik apr sistemini tercih eder. Online alışverişe başlamak isteyen kullanıcılar, com'dan üyeliklerini açtırmaları gerekecektir.

Paykwik sanal kartın avantajlarından en önemlisi şahsi verilerin gizliliğinin korunmasıdır. Sanal kartınız, size aittir ve yalnızca sizin tarafınızdan kullanılabilir sadece şahsi bilgileriniz kart üzerine kayıtlı değildir.

Bununla birlikte kart, banka hesabına bağlı değildir. Bununla birlikte paykwik kartınız ile limit aşımı gerçekleştirmeden yalnızca karttaki meblağ tutarını kullanırsınız ve tek kullanımlıktır. Bu da kredi kartına gore daha güvenilir internet alışverişi sağlar.

Paykwik nasıl satın alabilirim?

Paykwik son derece kolay ve hızlı şekilde satın alınabilir. Kolay satın alma periyodu aşağıdaki üç aşama ile gerçekleştirilir.

Satın almak arzu ettiğiniz para miktarına bağlı olarak farklı tutarlarda paykwik fiyatları kısmından arasından seçim yapın.

Satın alan hizmetleri ile canlı bağlantı kuracağınız 0555 000 00 00 kontakt kanalı yahut pratik bir şekilde işlemlerinizi tamamlayacağınız whatsapp hattı üzerinden ileti atın.

Paykwik tarafından belirlenen hesaba ödeme yapmanızın peşinden site üzerinden yada canlı destek yahut whatsapp üzerinden bildirimde bulunun. 10 saniye'de kartınız sms olarak tarafınıza iletilir.