[#CANLI-YAYIN@]Fenerbahçe-Nordsjaelland canlı maç izle selçuk sports

[#CANLI-YAYIN@]Fenerbahçe-Nordsjaelland canlı maç izle selçuk sports
  • 0
    0
    0
    0
  • UEFA Avrupa Ligi temsilcimiz Fenerbahce, H Grubu'ndaki ilk maçında kendi sahasında Danimarka temsilcisi Nord Zeeland ile karşılaşacak. Fenerbahce ile Nordzealand arasındaki maç şifresiz ekrandan izlenebilecek. İşte Fenerbahce-Nord Zealand maçını şifresiz yayınlayan kanallar:

    ==>> FENERBAHÇE-NORDSJAELLAND İZLE EXXEN

    Fenerbahce-Kuzey Zelanda maçı ne zaman? F.Bahçe-Kuzey Zeeland maçı 21 Eylül Perşembe günü oynanacak. Fenerbahce-Nordzealand maçı ne zaman başlayacak? Fenerbahce-Nord Zeeland maçı saat 19.45'te başlayacak.

    F.Bahçe-Nordzealand maçı hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahce'nin Nordzeeland ile oynayacağı maç 21 Eylül Perşembe günü saat 19.45'te başlayacak ve EXXEN ekranlarından canlı yayınlanacak. UEFA Konferans Ligi grup aşamasında mücadelesini sürdüren Fenerbahce, ilk maçında Kuzey Zelanda ile karşılaşacak.

    Oyuna dair tüm detaylar hayranların merakına ve araştırmasına konu oluyor. UEFA Konferans Ligi grup aşamasının ilk maçında F.Bahçe ile Nordzealand karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertli ekip, kazanarak 3 puan almayı hedefliyor. Fenerbahce'nin Nordzealand'da oynadığı maçta hiçbir eksiği yoktu. Oyunun yayın saati, kanalı ve muhtemel dizilişleri hayranlar tarafından merak konusu ve arama motorlarında araştırılıyor.

    Trend Süper Lig'de Antalyaspor'u 3-2 yenen Fenerbahçe, yenilmezlik serisini sürdürecek.UEFA Avrupa Şampiyonası'nın ilk maçında Danimarka takımı Nordszeeland ile karşılaştı. Lig H Grubu 21 Eylül Perşembe günü oynanacak. gelecek. UEFA Kupası'nda ilk maçında Kuzey Zelanda ile karşılaşacak olan Fenerbahce, bu önemli maçın biletleri yarın satışa çıkacak.

    Nordsjaelland maçlarının bilet satış planı resmi internet sitesinde şu şekilde açıklandı: 18 Eylül 2023 Pazartesi saat 11:00'den itibaren Yüksek Kurul, Milletvekilleri ve Milletvekillerine (2 bilet) satışa sunulacak ve Eylül 2023'ten itibaren halka açık olacak. Çarşamba günü saat 11.00.

    FENERBAHÇE-NORDSJAELLAND MAÇINI ŞİFRESİZ EKRANA GETİRECEK KANALLAR

    UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı şifresiz yayınlayan kanallar listesi:

    Fransa: RMC Sport en direct

    Danimarka: TV2 Play Denmark, TV2 Sport X

    Avusturya: Sky Sport Austria 1

    İspanya: Movistar+, Movistar Liga de Campeones 13


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.