90'lı Yıllarda Nasıl Görüneceğinizi Gösteren Bir Yapay Zeka Uygulaması

90'lı Yıllarda Nasıl Görüneceğinizi Gösteren Bir Yapay Zeka Uygulaması
  • 6
    0
    0
    3
  • Nostalji severler için özel olarak tasarlanmış bir yapay zeka tabanlı fotoğraf üretici bir uygulama ile 90'lı yıllarda yaşasaydınız nasıl görüneceğinize dair cevap bulabilirsiniz. Uygulamanın adı EPIK.

    Bu benzersiz uygulama, kullanıcıların 90'lı yıllarda yaşasalardı nasıl görüneceklerini merak ettiklerinde onlara cevap sunar. Epik, kullanıcıların geçmişe bir yolculuk yapmalarını sağlayan bir AI uygulamasıdır. Epik'in kullanımı son derece kolaydır. Kullanıcılar sadece uygulamaya bir fotoğraf yüklerler ve Epik, o fotoğrafı otomatik olarak analiz eder ve 90'ların estetiğiyle uyumlu bir şekilde düzenler.

    Kullanıcılar, 90'lı yıllardaki bir moda dergisinden fırlamış gibi gözüken fotoğraflarını bu şekilde görürler. Saçlardan kıyafetlere ve hatta arka planlara kadar her detay özenle işlenmiş fotoğraflar bu uygulama sayesinde kullanıcılarla buluşur. Epik, sosyal medya profillerini güncellemek, eğlenceli temalı partiler için fotoğraf çekmek veya sadece nostalji dolu anılar yaratmak isteyen herkes için mükemmel bir araç. Uygulama şimdilik ücretli olarak kullanıcılara sunulmuştur. 

    Uygulama linkleri;

    AppStore: https://apps.apple.com/it/app/epik-ai-photo-editor/id1577705074

    Android Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.snowcorp.epik&hl=en_US&pli=1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.