Annesinin İddiasına Göre Shani Louk Hala Hayatta

Annesinin İddiasına Göre Shani Louk Hala Hayatta
  • 0
    0
    0
    0
  • Hamas'ın Cumartesi günü İsrail'e yönelik şok etkisi yaratan saldırısı sırasında, militanlar tarafından kaçırıldığına inanılan 22 yaşındaki Alman vatandaşı Shani Louk'un annesi Salı günü yaptığı açıklamada kızının hala hayatta olduğunu söyledi.

    Dövme sanatçısı olan Louk, Cumartesi günü Gazze Şeridi'ne yakın Urim yakınlarındaki Negev Çölü'nde düzenlenen Tribe of Superova müzik festivalindeydi. Hamas saldırısı sonrası, militanlar tarafından ele geçirildiğine ve bir pikabın arkasında sokaklarda dolaştırıldığına inanılıyordu.

    Annesi Ricarda, Louk'un Hamas militanları tarafından kaçırıldıktan sonra bir arabanın içinde baygın halde olduğunu gösteren bir video gördükten sonra onun ölmüş olduğuna inanıyordu. Sosyal medyada paylaşılan bir gönderide, kendilerine "kızlarının Filistinlilerle birlikte arabada baygın bir şekilde ve Gazze Şeridi'nde dolaştıklarını açıkça görebildikleri" bir video gönderildiğini söyledi.

    Videoda Louk'un yüzü net olarak görünmese de, ailesi onu rasta saçları ve dövmelerinden teşhis edebildiklerini söyledi. Annesi, herkesin yardım göndermesini ya da kızıyla ilgili haber vermesini istiyor.

    Salı günü Louk'un ailesi, kızlarının hayatta olduğuna dair başka kanıtları olduğunu da açıkladı. İsviçre'de Almanca yayın yapan haber sitesi Blick, annesinin kızının Gazze'de bir hastanede ciddi kafa travması geçirdiğini söylediğini bildirdi.

    Annesi NTV televizyon kanalına yaptığı açıklamada "Shani'nin hayatta olduğuna dair daha fazla bilgiye sahibiz" dedi ve bu bilgiyi adı açıklanmayan Filistinli kaynaklardan aldığını söyledi.

    Louk'un ağır yaralı olduğunu da sözlerine ekleyen anne, Alman hükümetinden yardım ve hızlı hareket etmesini istedi.

     

    Kaynak: newsweek.com


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.