Mert Aydın, Deha Bilimlier'den yeni bir işbirliği: "Kırdın Kalemi"

Mert Aydın, Deha Bilimlier'den yeni bir işbirliği: "Kırdın Kalemi"
  • 0
    0
    0
    0
  • Ünlü DJ, müzisyen Mert Aydın ile son dönemlerde güçlü yorumu ve sahne performanslarıyla adından söz ettiren Deha Bilimlier sözü ve müziği Kurtuluş Kuş imzalı yeni bir projede buluşuyor: “Kırdın Kalemi”.

    Günümüz pop soundu ve altyapısıyla dikkatleri üzerine çeken şarkı, Mert Aydın’ın dokunuşları ve Deha Bilimlier’in kendine has farklı tarzı ve yorumuyla hayat buluyor. Şarkının akustik versiyonunu ise Deha Bilimlier müzikseverlerle buluşturuyor. 

    <iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/album/4DBPhNMBjPseydowLaDQ9o?utm_source=generator&theme=0" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

    Hayrettin Güneş prodüktörlüğünde Grand Müzik etiketiyle yayınlanan eserin genel koordinatörlüğünde Selim Seven, dağıtım ve dijital pazarlamasında sounderland bulunuyor.

    Şarkının söz ve müziği Kurtuluş Kuş’a ait. Düzenlemesi Mert Aydın, mix, mastering ise Koray Püskül imzası taşıyor. İkiliye gitarlarda Doğukan Aydın, bağlamada Ali Yılmaz, yaylı grubunda New World Strings eşlik ediyor. 


     

     

     


     
     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.