Büyüleyici Bir Yaz Tatili için Kaçırmamanız Gereken Konserler

Büyüleyici Bir Yaz Tatili için Kaçırmamanız Gereken Konserler
  • 0
    0
    0
    0
  • 1) Buena Vista All Stars - Harbiye Cemil Topuzlu (21 Haziran)

    Efsane solist Ibrahim Ferrer'in oğlu Ibrahim Ferrer Jr. ile birlikte gelen Buena Vista All Stars, Buena Vista Social Club külliyatının efsane eserlerini İstanbul'da sanatseverler ile buluşturacak. Candela, Chan Chan, Dos Gardenias gibi büyüleyici eserleriyle onlarca yıldır dünya çapında latin rüzgarları estiren grup, sevgilinizle geçirebileceğiniz huzur dolu bir gece için ideal bir seçim olabilir.

    2) Deep Purple - Küçükçiftlik Park (25 Haziran)

    Otoban Yıldızı Küçükçiftlik'te parlıyor! Smoke On The Water, Highway Star, Child in Time ve Soldier of Fortune gibi pek çok eseri rock müzik tarihinde mihenk taşı olarak yer alan efsane grup hayranlarına unutulmayacakları bir gece yaşatmak için İstanbul'da olacak.

    3) The Ocean & Bipolar Architecture - IF Beşiktaş (21 Haziran)

    Almanya kökenli ünlü post-metal grubu The Ocean, gerçekleştirdikleri dünya turnesi kapsamında İstanbul'a geliyor. Benzersiz tarzı ve derin müzikal katmanlarıyla dinleyicilerine olağanüstü bir atmosfer sunan grup, konser performansları ile dinleyicilerini mest ediyor. Berlin-İstanbul orijinli Bipolar Architecture ise Berlin'den sıkı dostlarını yalnız bırakmıyor. Metalheadlerin kaçırmaması gereken unutulmaz bir gece 21 Haziran'da Beşiktaş'ta!

    4) Imany - Çeşitli Mekanlar (7-8 Haziran)

    Komor asıllı Fransız pop-soul sanatçısı Nadia Mladjao, yumuşak ve eşsiz ses tonu ile büyüleyici bir deneyim yaşatmaya geliyor. Don't Be So Shy ve You Will Never Know gibi pek çok ezgiye sahip başarılı sanatçının performansları, asla kaçırılmaması gereken konserler arasında yer alıyor. 

    5) Jose Carreras - Ülker Spor ve Etkinlik Salonu (20 Eylül)

    The Three Tenors'tan da tanıdığımız efsanevi tenor Jose Carreras, klasik müzik aşıkları ile İstanbul'da son kez buluşmak üzere geliyor. The Farewell Tour kapsamında ülkemize gelen Jose Carreras, yaşayan bir efsane olarak tarihi gecede İstanbul'u masalsı bir yolculuğa çıkarıyor.  Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nun eşsiz ambiyansı ile yaşayan efsanenin destansı performansının bir araya geldiği bu eşsiz konser, ölmeden önce yapılacaklar listenizden bir madde eksiltmek için güzel bir fırsat. 

    6) Ümmet Özcan - Klein Phönix (14 Temmuz)

     

    Tomorrowland gibi dünyanın en büyük festivallerinde efsanevi performanslar sergileyen Ümmet Özcan; İzmir Marşı, Seesaw, Remember the Summer, Million Dreams ve Eins Zwei gibi hit parçalara sahip başarılı müzisyen, EDM severler ile eşsiz bir gecede buluşacak. 

    7) Gipsy Kings by Andre Reyes - Çeşitli Mekanlar (19-24 Eylül)

    Grammy ödüllü Latin müziğinin ikonik grubu Gipsy Kings'in kurucu üyelerinden Andre Reyes öncülüğünde gerçekleşecek konserler ülkemizde aşk ve huzur rüzgarları estirecek. 

    8) Bruce Dickinson - Küçükçiftlik Park (19 Temmuz)

    Metal müzik tarihinin en önemli gruplarından Iron Maiden'ın solisti Bruce Dickinson, solo projesi kapsamında Küçükçiftlik Park'a geliyor. Slash, James Hetfield ve Axl Rose gibi isimlerin de bulunduğu metal müziğin ikonlar listesinin bir parçası olan Bruce Dickinson, unutulmaz bir gece yaşatmak için 19 Temmuz'da Avrupa yakasındaki yerini alacak.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.