Boş Vakitlerinizi Değerlendirebileceğiniz 5 Film

Boş Vakitlerinizi Değerlendirebileceğiniz 5 Film
  • 0
    0
    0
    0
  • Uykumuz gelmediğinde, sıkıldığımız zaman ya da boş vakitlerimizde yapılacak en iyi şeylerden biri de elbette film izlemektir. Vakti en güzel değerlendirmek şekli desek yanılmış olmayız. İşte sizin için seçtiğimiz filmler:

    1- The Diary Of Teenage Girl

    Henüz gençliğinin başında ve dürtülerini yeni yeni keşfetmeye başlayan bir genç kızın başından geçenleri anlatan keyifli filmlerden biri. Kitaptan uyarlama olan filmin başrolünde Bel Powley ve Alexander Skarsgård yer alıyor.

    2- Me And Earl And The Dying Girl

    17 yaşındaki Greg Gaines'ın sosyalleşmeyle ilgili sorunları vardır ancak annesinin hiç de bu durumu kabullenmeye niyeti yoktur. Annesi Greg'in yakın zamanda kanser teşhisi konulan sınıf arkadaşı Rachel ile arkadaşlık kurmasını istemektedir. Greg annesinin bu teklifini isteksizce kabul etmek zorunda kalır ve böylece iki genç arasında hayal bile edemeyecekleri bir dostluk başlar. Jesse Andrews'un kendi romanından uyarladığı filmin yönetmeni ise Alfonso Gomez-Rejon.

    3- Brooklyn

    İrlanda'nın fakir mahallelerinden birinde yokluk içinde yaşayan bir kız olan Eilis Lacey ve Amerika macerasını anlatan bir film. 1950'li yılların New York'unda Brooklyn’e gelen genç kız, Amerika'nın gelecek vaatleri için annesinin evini terk eder. Ayakları üzerinde durma mücadelesi veren Ellis ve zor koşullar altında ortaya çıkan bir aşk hikayesini anlatan Brooklyn, sıkıldığınız zamanlarda ya da uyumadan önce izlenecek harika filmler arasında.

    4- And While We Here

    Kate Bosworth'ın başrolde yer aldığı While We Were Here, İtalya'da kendisinden oldukça genç bir adama gönlünü kaptıran alımlı bir kadının hikayesini aktarıyor. Buraya kadar her şey normal görünse de asıl sorun kadının evli olmasıdır. Yasak bir aşk ve arada kalmış kadın arasında süregelen sürükleyici bir film.

    5- Leap Year

    Son olarak İrlanda'nın muhteşem güzelliğini bol bol göreceğimiz filmde, Anna Brady'nin Dublin'e gitmek isterken İrlanda'nın küçük bir kasabasında mahsur kalması ve ardında gelişen olayları konu alıyor. Sürpriz bir aşk ve hikayesi ile mutlaka izlemeniz gerekenler arasında. Kaynak: 1

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.