Zaman Öldürmek İçin, En Kafa Yormayanından 6 Film

Zaman Öldürmek İçin, En Kafa Yormayanından 6 Film
  • 0
    0
    0
    0
  • Film izlerken çoğu zaman büyük senaryoların içinde kaybolmak, etkileyici prodüksiyonlar görmek istediğimiz bir gerçek. Ancak bazen sadece kafa dağıtmak için açtığımız, bizi kendi dünyamızdan birkaç saatliğine soyutlayacak filmlere de ihtiyaç duyuyoruz. Konusu aksiyon, romantik, komedi, macera hiç fark etmez sadece kafa dağıtmalık filmler arıyorum diyorsanız bu liste sizin için...

    1. Due Date (2010)

    Tesadüf eseri yolları kesişen Ethan ve Peter'ın uçaktan atılmalarının ardından, mecburi yol arkadaşlıkları başlar.  Bir tarafta karısının doğumuna yetişmek isteyen Peter, diğer tarafta oyunculuk hayalleri ile yola çıkmış aklı havada Ethan'ı, aksiyon ve macera dolu günler beklemektedir. Filmin başrollerini; Robert Downey Jr ve Hangover'dan akıllarımıza kazınan isim Zach Galifianakis paylaşıyor. Todd Phillips'in yönetmen koltuğunda olduğu film, izleyenleri aksiyon ve eğlence dolu bir yolculuğa çıkarırken, keyifli geçirilecek bir buçuk saat vaat ediyor.

    2. Divergent (2014)

    Distopik bir dünyada insanlık; bilgeler, fedakarlar, korkusuzlar, barışçıllar ve adiller olarak beş gruba ayrılmıştır. 16 yaşına gelince her genç, uygun olduğu gruba dahil edilerek ömrünü oraya ait olarak sürdürür. Ancak bu sisteme uyum sağlayamayanlar, büyük risk altındadır. Tris, bu seçimler sırasında kendini keşfederken sisteme uyum sağlamak zorunda kalır. Divergent'ın kadrosunda; Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller ve Kate Winslet gibi ünlü isimleri görüyoruz. Aksiyon ve maceranın bol olduğu yapım, Veronica Roth'un kitabından sinemaya uyarlanmış. İlginç ve sürükleyici hikayeye sahip film, Insurgent ve Allegiant isimleri ile 3 filmlik bir seri oluşturuyor.

    3. Yes Man (2008)

    Carl Allen yaşamına yeni bir soluk getirmek için, son derece ümitsizce, katıldığı bir programın ardından bambaşka bir insan olmaya başlar. Hayatını değiştirecek olan şey ise tek kelimedir; "evet". Önüne gelen her fırsatı değerlendirmek ve tüm tecrübeleri yaşamak hedefli bu deneyim, iyi ve kötü tüm sonuçları ile Allen'ın hayatını değiştirir. Yes Man'de Jim Carrey'nin keyifli oyunculuğuna ise Zooey Deschanel, Bradley Cooper ve Rhys Darby eşlik ediyor. Danny Wallace'ın aynı adlı kitabından beyaz perdeye uyarlanmış filmin yönetmenliği ise Peyton Reed'e ait. Romantik komedi kategorisinde kendine güzel bir yer edinen film, ilginç senaryosu ile izlenmeye değer.

    4. Hancock (2008)

    Sıradan süper kahramanlara hiç benzemeyen biri Hancock. İnsanlığa yardım etmek için elinden geleni yapsa da yöntemleri nedeniyle toplumda çokça eleştiriye maruz kalıyor. Halkla ilişkiler uzmanı olan Ray ile tanışması ise, Hancock'un kendini topluma kabul ettirmesini sağlarken, geçmişine dair bir keşif yolculuğunu da beraberinde getiriyor. Filmin başrollerinde; Will Smith, Charlize Theron ve Jason Bateman yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Peter Berg'ün oturduğu film, komedi aksiyon ve fantastik türlerini bir araya getiriyor. Süper kahraman hikayelerine tersten bakmak ve keyifli şekilde bir buçuk saat geçirmek isteyenler için Hancock, güzel bir tercih oluşturuyor.

    5. The Nice Guys (2016)

    Holland March ve Jackson Healy, 1970'lerin Amerika'sında bir davayı çözmek için bir aradadırlar. Eski porno yıldızının intiharını araştırmaya başlayan ikili, başka cinayetler ve beklenmedik olaylarla dolu maceranın içine girerler. Aksiyonu ve eğlencesi bol bu hikaye aynı zamanda sağlam bir dostluğun temellerini de atacak. Filmin başrollerini Ryan Gosling ve Russell Crown paylaşırken, yönetmenliğini ise Shane Black üstleniyor. Genel olarak sakin ama eğlenceli ilerleyen film, komedi suç türlerinin etkili örneklerinden olmayı da başarıyor.

    6. Life as We Know It (2010)

    Hayatın iki ayrı ucunda yaşayan karakterlerimiz Holly Berenson ve Eric Messer, en yakın arkadaşları sebebi ile devamlı bir aradadır. Aralarında çatışma eksik olmayan ikili, arkadaşlarının ölümü sonrası kimsesiz kalan Sophie'ye bakmak için hayatlarını değiştirirler. Elbette, ikili bu göreve hiç hazır değildir. Başrollerinde; Katherine Heigl ve Josh Duhamel'in olduğu filmin yönetmen koltuğunda ise Greg Berlanti oturuyor. Klasik hikayesi, eğlenceli akışı ile güzel bir romantik komedi örneği olan Life as We Know It ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız...

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.