YouTube Türkiye'nin Mizah Elçileri: Batesmotelpro

YouTube Türkiye'nin Mizah Elçileri: Batesmotelpro
  • 0
    0
    0
    0
  • Her şey 12 yıl önce “Ne me quitte pas” şarkısının sözlerini Türkçe sözlerle değiştirdikleri “Bana kitap al” videosu ile başladı. 2006 yılında YouTube’a yükledikleri Fransızca şarkı videoları ile kendilerini bize sevdirmeyi başaran Batesmotelpro muhteşem bir dönüş yaptı. Fakat dönüşlerinden bahsetmeden önce biraz geçmişe yolculuk yapalım.

    Sütü Seven Kamyoncu

     “Sütü seven kamyoncu TEM’e”

    Esmeralda

    “Söylüyorlardı biri Dubai’lerde sürter Öyleyse ver, öyleyse bana, iki defa Göğüse mi dar o, değişebilir, Esmeralda…” Volkan Öge, Ömür Cedimağar, Tansu Tunçel’den oluşan, kreatif ve başarılı ekip için YouTube Türkiye’nin mizah elçileri dememiz yanlış olmaz. Birbirinden renkli bu üç kişi, başlangıçta sadece 56 saniyelik bir video ile 2006’dan bu yana gönüllerimizde taht kurmuş haldeler. İsimlerini telaffuz etmekte sorun yaşayanlar olsa da, yaptıkları işlerle hafızalarımıza kazınmayı başarmışlardır. "Fransızcasına şarkılar” serileri sayesinde ">Beyaz Show’a davet edilip, hızla ilerleyen ekibi zamanında dillere pelesenk olmuş “dedi naber? dedim iyidir. dedi ee dedi, dedim nee, dedi iyidir” sözleriyle de hatırlıyoruz.

    Buz Gibi Biraderler

    2012’de TRT Okul bünyesinde ilk canlı yayın deneyimleri olan Ters Takla isimli programlarıyla kendilerini ekranda da gösteren Batesmotelpro, gerçek hayattan ve sosyal medyadan beslenen içerikleri ve onları tanıyanların alışkın olduğu tarzda kısa videolarını bizimle buluşturmuştur. Türkiye’de viral reklam videolarının ilk örneklerini veren ekip, markaları ve kendilerine özgü mizahı başarılı bir şekilde birleştirmişlerdir. İzlemekten zaman zaman sıkıldığımız, geçmeye çalıştığımız o reklamları öyle bir hale getirdiler ki, tekrar tekrar açıp izletmeyi başardılar. Şimdi sıra reklamlarda!

    Lambaya Fünf De

    Don Duran - Titre Bakalım

    Tandır Boys - Mükemmel

    YouTube’daki kısa videolarının ardından kendilerini sonunda uzun soluklu bir şekilde sinema salonlarında da izleme imkanı bulduk! Selin Demiratar, Volkan Öge, Doğa Rutkay, Ömür Cedimağar, Tansu Tunçel ve Bülent Serttaş gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla “Patlak Sokaklar: Gerzomat” bizce absürt komedinin başarılı örneklerinden biri. İnternette 5 bölümlük bir mini dizi olarak başlanıp ardından beyazperdeye taşınan filmi hala izlememiş olanlar varsa fragmanını buraya bırakıyoruz. Şiddetle tavsiye edilir!
    Yazının başında da bahsettiğimiz gibi Batesmotelpro, her çarşamba yayınladıkları “Hani Çarşamba günü her şey yoluna girecekti?” serisiyle aramıza harika bir dönüş yaptı. Son olarak sizleri o videolarla baş başa bırakıyoruz. Ekibin diğer işlerini kendi YouTube sayfalarından takip edebilirsiniz: Batesmotelpro

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.