Kendinizi İzole Ederken Modunuzu Alevlendirecek 15 Rap Şarkısı

Kendinizi İzole Ederken Modunuzu Alevlendirecek 15 Rap Şarkısı
  • 0
    0
    0
    0
  • Dünyaca ve ülkece tarihe kazınacak bir pandeminin tam ortasında zor günler yaşıyoruz. Kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı için sosyal mesafemizi koruyup kendimizi izole ettiğimiz bu günlerde hepimizin bizi gaza getirecek, canlı hissettirecek, dans ettirecek ve biraz da olsa gündemden uzaklaştıracak 'banger'lara ihtiyacı var. Kimi keşfedilmemiş kimisi listeleri darmaduman etmiş birbirinden hareketli, dans ettirecek veya gaza getirecek ve modunuzu aniden alevlendirecek 'banger'ları sizler için listeledik. Keyifli dinlemeler.

    Kendrick Lamar - Backseat Freestyle

    Kendrick Lamar gibi boş söz yazmayan ve kalemini daha iyi şeyler için kullanmaya çalışan rapçiler için bile bir göz kararma anı vardır. Kendrick Lamar, albüm konsepti gereği arkadaşlarıyla arabada freestyle yaptığı bu şarkıda gözünü karartıyor ve tüm agresifliğiyle Hit-Boy'un harika beatinin ölüm fermanını yazıyor.

    Pusha T - Numbers on the Board

    Pusha T'nin, Kanye West ve Don Cannon'un karanlık ve tüm gün beyninizde yankılanacak prodüksiyonunun üstüne tüm karizmasıyla ve kirliliğiyle girmesiyle, Number on the Boards kesinlikle sizi ateşleyecek ve düz bir surat ifadesiyle dinleyemeyeceksiniz.

    A$AP Ferg - Work REMIX ft. A$AP Rocky, French Montana, Trinidad James, ScHoolboy Q

    2010'ların en ikonik beatlerinden ve en büyük posse cut'larından biri olan Work REMIX'i dinlerken yerinizde duramayacaksınız ve sizi kesinlikle gaza getirecek. Şarkının başında Ferg'ün söylediği cümlenin hakkını veren bir şarkı.

    "I gotta close the window before I record ‘Cause New York don't know how to be quiet"

    Meek Mill - Dreams and Nightmares

    Meek Mill'in 2012 tarihli çıkış albümünün aynı ismi taşıyan intro şarkısı Dreams and Nightmares, ilham verici ve tutku dolu bir şarkı. Sakin bir tonla ilerleyen şarkıda fakirken hayal ettiği her şeyi anlatırken birden bire şarkının seyri değişiyor ve güç gösterisine başlıyor Meek Mill. Meek Mill'in memleketi Philadelphia'nın amerikan futbolu takımı Philadelphia Eagles'ın maç öncesi gaza gelme rutini olarak kullandığı şarkı şehire 2018'de Super Bowl şampiyonluğu getirebilecek kadar kuvvetli.

    Kanye West - POWER

    POWER, Kanye West'in My Beatiful Dark Twisted Fantasy albümünün, aynı temayı taşıyan ilk teklisi. Güç gösterisi yapmanın en gösterişli halini yapan Kanye West, rekabetçi yanını diğer müzisyenlere de gösteriyor ve dinleyen insanı da aynı ruh haline sokmayı başarıyor. Nakarat açıklayıcı nitelikte.

    "No one man should have all that power The clock's ticking, I just count the hours Stop tripping, I'm tripping off the power 'Til then, fuck that, the world's ours"

    Jay Rock - WIN

    TDE'nin ilk yıllarında oluşumun yüzü olan Jay Rock, sonrasında Kendrick Lamar ve ScHoolboy Q gibi isimlerin katılmasıyla ve yanlış kariyer tercihleriyle birlikte arka plana düşüyor. 2018'in Redemption'u onun kendisini tekrar kanıtlama ve tekrar kazanma hamlesiydi. WIN ise tamamen bu mentaliteyi taşıyan bir motivasyon antemi. Kendrick Lamar'ın da ad-lib'leriyle desteklediği bu şarkı kesinlikle sizi alevlendirecek.

    Waka Flocka Flame - Hard In Da Paint

    2010'da günümüzün en iyi trap albümlerinden biri Flockaveli'yi yayınlayan Waka Flocka Flame'in aynı albümden en ünlü şarkısı Hard in Da Paint'i dinlerken yerinizde duramayacaksınız. Sert trap beati, inanılmaz enerjisi ve harika ad-lib'leriyle Hard in Da Paint, kesinlikle enerjinizi farklı bir boyuta geçirecek.

    2Pac - Ambitionz Az A Ridah

    2Pac'ın klasik albümü All Eyez On Me'nin klasik şarkılarından Ambitionz Az A Ridah, 2Pac'ın en gangster, en umursamaz ve en kaybetmeyeceğine emin olduğu şarkılarından birisi. Klasikleşmiş beati ve üstünde 'uğraşamayacağınız biriyim' edasıyla yapılan raplerle Ambitionz Az A Ridah kesinlikle bu listede bulunmayı hakediyor.

    "I won't deny it, I'm a straight ridah You don't wanna fuck with me Got the police bustin' at me But they can't do nothin' to a G"

    ScHoolboy Q - Ride Out ft. Vince Staples

    Batı yakasının en ünlü Crib'lerinden ikisinin ortaklığıyla ortaya çıkan Ride Out, olabildiğince gangsta olabildiğince sert ve umursamaz. Blank Face LP albümünden çıkan belki de en iyi şarkı olan Ride Out, kesinlikle modunuzu alevlendirecek şarkılardan birisi, özellikle de şarkı bitimindeki gitar solosu.

    Chief Keef - Faneto

    Chief Keef'in Faneto'su, çıktığı dönem tüm dünyayı kasıp kavurmuş, tüm partilerin demirbaşı olmuş ve Chief Keef'in ikonik şarkıları arasında yerini almış bir banger.

    "I'm a gorilla in a fuckin' coupe, finna pull up to the zoo, nigga Who, nigga? Who the fuck is you? I don't know, nigga No, nigga, pull up on your block, we gon' blow, nigga Go, nigga, run, nigga, run for the po', nigga (Police, nigga)"

    Nas - Hate Me Now ft. Diddy

    Nas'ın lirikal silahlarını ardı ardına ateşlediği, Diddy'nin performansının bile gölge düşürmesine izin vermediği ve kendisini sevmeyenlere bir orta parmak kaldırdığı Hate Me Now, sizi hiç olmadığınız kadar gaza getirecek ve evde tembelliğe kapılmanızı engelleyecek büyük bir potansiyele sahip.

    "You can hate me now, (Q.B.) But I won't stop now (Real niggas) 'Cause I can't stop now, (Bravehearts)"

    Danny Brown - Really Doe ft. Ab-Soul, Kendrick Lamar, Earl Sweatshirt

    Zamanlarının en iyi rapçilerinden üçü ve bonus olarak gayet sağlam bir MC Ab-Soul, Danny Brown'ın modern klasiği Atrocity Exhibition'da tüm zamanların en iyi posse cut'ının birini oluşturmak için bir araya geliyor. Hepsi aç ve rekabetçi, Black Milk imzalı beat dünya üstü ve nakarat yakalayıcı olunca bu şarkı dinlerken yerinde durulmaz ve kendinden geçilir bir hal alıyor. Earl Sweatshirt'ün, abileriyle rekabetinden sağlam bir verse ile galibiyetle ayrılması ise ayrı keyif verici.

    "Well it's the left-handed shooter, Kyle Lowry the pump I'm at your house like, "Why you got your couch on my Chucks?" Motherfucker"

    BROCKHAMPTON - BOOGIE

    BROCKHAMPTON'ın rap'i, parti ve kendilerine has boy band stilleriyle harmanladığı baş ağrıtıcı ama dinlerken kimsenin yerinde duramadığı banger'i BOOGIE, belki listedeki diğer şarkılar kadar sert ya da gaza getirici değil ama evde geçirdiğiniz günlerde modunuzu alevlendirip sizi dans etmeye teşvik edeceği kesin.

    Mobb Deep - Survival of the Fittest

    Doğu yakasının efsanevi ikilisi Mobb Deep'in klasik albümü The Infamous'ın en ünlü şarkılarından birisi Survival of the Fittest, sizi motive edecek, gaza getirecek ve alevlendirecek bir şarkı.

    "Yo, yo, we livin' this 'til the day that we die Survival of the fit, only the strong survive"

    DMX - Ruff Ryders' Anthem

    Doğu yakasının yapılmış en ikonik şarkılarından birisi ve tam bir spor dostu olan Ruff Ryders' Anthem, isminde de belirttiği gibi antemik bir güç gösterisi. DMX, kendisini ve çetesini bilmeyenlere, varsa eğer, güçlü bir şekilde tanıtıyor. Kesinlikle sizi gaza getirecek.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.