Son projesini 2015'te çıkaran Earl Sweatshirt uzun süredir sessizdi. Dün Instagram hesabından bir teaser paylaşan sanatçı bugün "Nowhere2go" parçasını piyasaya sürdü.
Şarkının en dikkat çeken sözleri ise şunlardı: "Tryna refine this shit, I redefined myself First I had to find it I couldn't find a friend, had to rely on my wits" 1 dakika 52 saniye süren bu şarkı 3 yıl içindeki ilk şarkısı. Herhangi bir sanatçının şarkısına da konuk olmayan Sweatshirt, sessizliğini bozdu. Ayrıca Twitter üzerinden Earl Sweatshirt'ün yeni albümü hakkında konuşan prodüktör Alchemist, Earl'ün yeni albümünün bir şaheser olduğunu söyledi.
"Nowhere2go"yu buradan dinleyebilirsiniz: https://itunes.apple.com/us/album/nowhere2go-single/1440536457?app=music Kaynak: 1listened to his new album again last nite that shit is a masterpiece. https://t.co/jshrqzE0in
— Alchemist Type Beat (@Alchemist) October 3, 2018
Yorum Bırakın