Ücretsiz Müzik Dinlenebilen Spotify Uygulaması Geliyor

Ücretsiz Müzik Dinlenebilen Spotify Uygulaması Geliyor
  • 0
    0
    0
    0
  • Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca Spotify’ın ücretsiz hizmet seviyesinde yapılacak değişiklikler hakkında raporlar ortaya çıktı ve müzik servisi artık kullanıcıları seçmek için güncellenmiş kullanıcı arayüzüne hizmet veriyor. Önümüzdeki hafta sunulması beklenen mobil cihazlar için ücretsiz sürümünün yeni şekli olarak ortaya çıktı.

    Geçtiğimiz hafta Bloomberg , bu güncellemelerin özellikle mobil kullanıcıları etkileyeceğini bildirdi ve şirketin 24 Nisan'ın yaklaşmasıyla ilgili bir broşür, geçtiğimiz günlerde Spotify cep telefonuna yapılan değişikliklerin tamamlandığını doğruladı.

    Spotify'ın mobil cihazlar için ücretsiz olduğu bu sürümde dikkate değer değişiklikler olsa da, yukarıdaki "Gold Edition" oynatma listesinde görüldüğü gibi belirli oynatma listelerini istek üzerine oynatma seçeneği gibi görünüyor.

    Alt gezinme çubuğuna gelince, Gözat düğmesi kaldırıldı ve bu içerik Arama'ya dahil edildi. Radyo düğmesi de kayboldu ve bu işlev artık kullanılamayacak. Sağ tarafta ayrıca ücretsiz kullanıcıların yeni sürüme geçmesini isteyen bir Premium düğmesi var. Önümüzdeki hafta nihai sürüm yayınlanınca, Spotify'ın bu hamlesiyle bir çok kullanıcıyı mutlu edeceği ön görülüyor.

    Kaynak: 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.