Twitch Prime ve Amazon Prime Abonelerine 6 Bedava Oyun!

Twitch Prime ve Amazon Prime Abonelerine 6 Bedava Oyun!
  • 0
    0
    0
    0
  • Amazon, Twitch Prime veya Amazon Prime abonesi olan kullanıcılara altı adet oyun hediye ediyor. Eğer bu iki abonelikten birine sahipseniz Mayıs ayı boyunca altı oyunun tamamını ücretsiz olarak indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Bir defa indirdikten sonra oyunlar süresiz olarak kütüphanenizde kayıtlı kalacak. Eğer siz de Twitch ya da Amazon Prime abonesiyseniz aşağıda yer alan ücretsiz oyunlara göz atabilir ve beğendiğiniz oyunu ücretsiz indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.
    Snake Pass
    https://youtu.be/Im0I_Vmc7nA Ödüllü stüdyo Sumo Digital tarafından 2017 yılında yaratılan fizik tabanlı oyunda bir yılan olarak ve sürünün, yuvarlanın ve önünüze çıkan bulmacaları çözün. Avicii Invector https://youtu.be/u1xrJdUF2qI AVICII Invector'da kemerlerlerinizi bağlayın ve uzayın keşfedilmemiş ritmik bölgelerine yolculuk yapın! Kaybettiğimiz süper star DJ ile işbirliği ile oluşturulan AVICII Invector, nabızları hızlandıran, coşkulu bir ritim aksiyon deneyimidir.
    Urban Trial Playground
    https://youtu.be/5d3OHsiCOFQ Kaliforniya'nın güneşli ve renkli plajlarında daha önce hiç olmadığı kadar çılgın numaralar yapmaya hazırsanız Urban Trial PLayground tam size göre!
    The Little Acre
    https://youtu.be/XiOvdaNeJI4 Babasını aramakta olan Aidan, tuhaf bir dünyaya seyahat eder. Kahraman kızı Lily ise Aidan'ın peşinden gider. The Little Acre, elle çizilmiş animasyonları ile sizi tamamen seslendirilmiş müthiş bir maceraya çıkartıyor.
    Pankapu
    https://youtu.be/vojfsErKIdY Düşsel bir dünyada 90'ların platformer'larının tadını veren Pankapu ile Kabus'un istilasından kurtulmak için yeteneklerinizi yükseltin, yeni güçler bulun, Kalkan'larınızı gerçek zamanlı açın: "Sayın Rüya Muhafızı, Topraklarının güvenliği için savaş"
    Fractured Minds
    https://youtu.be/njxVJrDxn3k Anksiyete ve ruhsal sorunları keşfe çıkan, sürükleyici ve sanatsal bir kısa oyun olan Fractured Minds'ta bu sağlık sorunlarıyla ilgili gündelik zorlukları deneyimlemek üzere insan ruhunda bir gezintiye çıkın. Kaynak

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.