Beyonder Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey

Beyonder Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey
  • 0
    0
    0
    0
  • Marvel evreninin en güçlü karakterlerinden biri olan eğlenceli ve meraklı Beyonder kimdir?
    1. Kendisi Beyonders adlı ırkın genç bir üyesidir ve bu ırk sonsuz güçleri ile bilinir istedikleri her şeyi yapabilecek güçtedir. Hatta bu ırkın Living Tribunal'i bile öldürdükleri bir seri mevcut. 
    2. Beyonder'i felsefik düşünceleri ve soruları dünyaya yönlendirmiştir. Dünya onun en çok dikkatini çeken gezegen olmuştur çünkü tolum olarak iyi ve kötü olarak ikiye ayrılmış durumdayız.
    3. Beyonder sadece eğlenmek ve kafasındaki sorulara cevap bulmak adına dünyanın en büyük kahramanlarını ve süper kötülerini kendi yarattığı dünyaya ışınlayıp birbirleri ile savaştırmıştır.
    4. Beyonder dünyaya ilk geldiğinde kendisine Vinnie adında bir kadın tüccarı rehberlik etmiştir. bir süre sonra Beyonder bu adamın bütün dileklerini yerine getirmeye başlamıştır.
    5. Beyonder, Dazzler adlı dünyalı bir kadına aşık oluyor ve gücünün yarısını kadına hediye etmek istiyor ama kadın ne Beyonder'in aşkına karşılık veriyor ne de güçleri kabul ediyor.
    6. Beyonder aslında mutant bir Inhuman'dır, güçlerinin çoğu bu iki ırkın kökenine dayanır. Bir seride Inhumans lideri Black Bolt'un önünde diz çöker ve Black Bolt'a, isterse sesinin kontrolünü verebileceğini söyler ama Black Bolt onu reddeder ve onların evreninden gitmesini söyler. Beyonder bunu kabul eder.
    7. Beyonder kendisine bir amaç edinir ve bu amaç uğruna kendisini dünyanın süper kahramanı ilan eder. Bir süre insanları inceledikten sonra, insanların ölümü istemediklerini anlar ve Death'i şak diye ortadan kaldırır. daha sonra Molecule Man Beyonder'a ölümünde hayatın bir parçası olduğunu söyleyince Beyonder Death'i geri getirir.
    8. Canı çok sıkılan ve insanlığa bir anlam yükleyemeyen Beyonder bütün evrenleri yok etmeye karar veriyor. Evrenlerin en güçlü tanrı niteliğine sahip kozmik varlıkları ona karşı gelmeye çalışsa da hiçbir şey yapamıyorlar. Hepsi tek tek Beyonder'a yeniliyor. 
    9. Beyonder ve Molecule Man aslında Beyonders ırkının yaptığı bir hata sonrası ortaya çıkmıştır.
    10. Beyonder dünyaya geldiğinde farklı gözükmemek için insan şeklini almıştır ve aldığı bu şekil Captain America'nın fiziği ile hemen hemen aynıdır.
       

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.