Steam İndirimlerinden 25 Liralık Oyun Paketleri

Steam İndirimlerinden 25 Liralık Oyun Paketleri
  • 0
    0
    0
    0
  • Ay takvimine göre “Köpek Yılına” girişimizin şerefine bir çok platformda etkinlik baş göstermeye başladı. Steam’de bu etkinliklere indirimleriyle cevap verdi! Bu indirimde bütçesi 25 lira civarında olanlar için birbirinden güzel oyunlar derledik! Paket 1 – Bağımsızlara Destek ve Eğlence Paketi Indie yani bağımsız yapımcı oyunları hem oldukça ucuz, hem de oldukça keyifli saatler sunmayı başarılabilen nadide yapımlar. Günümüz monoton oyun sektörcülüğünden ayrılmış sizlere farklı şeyler sunmaya çalışan oyunların ağırlıkta olduğu “Bağımsızlara Destek ve Eğlence Paketi”nde neler var bir bakalım.
    • Super Meat Boy (6,00 TL)
    Bağımsız yapımların günümüzde bu kadar popülerleşmesini sağleyan üç beş oyundan biri olan Super Meat Boy, 7. yılını kutluyor! 2 boyutlu zor platform seven kişilerin hali hazırda kütüphanesinde olan şu güzel oyuna siz de artık bir şans verin! Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • SpeedRunners (12,00 TL)
    Hem rekabetçi kimliği hem de eğlencelik oyun modlarıyla tam bir “Player versus Player” oyunu. Platform türüne farklı bir bakış açısı getirmesinin yanı sıra bunu bir yarış konseptine çevirmesi oldukça başarılı. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • Comedy Night (7,00 TL)
    Stand-up’çı olmak nasıl bir histir acaba? Bunu doğrudan yaşamak istiyorsanız Comedy Night’i kütüphanenize eklemenizi tavsiye ediyoruz. Sahneye çıkın ve gösterin hünerlenizi, alkış alabileceğiniz kadar yuhalanarak sahneden kovulma ihtimalinizin olduğunu unutmayın. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz. TOPLAM: 25 TL Paket 2 – Eski ama Eskimez Oyunlar Paketi Bu pakette retro olmayan fakat zamanın çabuk geçtiğini gösteren; tabir-i caiz ise iyi yaşlanmış oyunların sunulduğu bir paket.
    • Tomb Raider (5,24 TL)
    Lara Croft’un 2013’teki macerasını hem oyunseverler hem de basın tarafından oldukça pozitif geri dönüşler almıştı. Crystal Dynamics’in elinden Tomb Raider külliyatına yakışır bir oyun! Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • Thief (6,89 TL)
    Gizlilik/aksiyon türlerini seven kişilerin asla kaçırmaması gereken 2014 yapımı Thief, bu indirimlerde derhal sepete ekleyeceğiniz oyun olsun. %85 gibi rekor bir indirim oranınını kaçırmanızı istemeyiz. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • BioShock Infinite (12,25 TL)
    FPS’lere yepyeni mekanikler ekleyen BioShock serisinin ilk iki oyunu haricinde anlattığı hikayenin güzelim oyunu. 2013 yapımı olması sizi yanıltmasın hala taş gibi ve oynanmaya değer, eğlenceli bir single player FPS oyunu. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz. TOPLAM: 24,38 TL Paket 3 – Ben Co-op Oynarım Hacı! Paketi Bu paket evinde sürekli oyun partileri veren local co-op’çular ya da internette birbirlerine bağlanan mesafeleri aşamayan arkadaşlar veya sevgililerin co-op oynayabilecekleri oyunları içeriyor.
    • Ultimate Chicken Horse (14,40 TL)
    Okuldan döndünüz ve matematik sınavınız rezalet geçti. Keyfiniz kaçık, neşesizsiniz ve canınız bir şeyler yapmak istiyor gibi fakat istemiyor gibi. O zaman hemen bu oyunu açın, arkadaşlarınızı da çağırın ve eğlencenin dibine vurun! Oynaması oldukça keyifli parkurlar ile keyfinize keyif katın. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • Human: Fall Flat (12,00 TL)
    Saksıyı çalıştırma zamanı! Eş, dost kim olursa olsun alın yanınıza ve yürüyüşlerinden bile ne kadar ilginç olduğu anlaşılan karakter tasarımlarınızla geçin bulmacaları. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz. VEYA
    • Stick Fight: The Game (7,50 TL)
    Bulmaca dedik ve tüyleriniz diken diken mi oldu? “Ya zaten hayatın problemleri yetmezmiş gibi başka şeyler mi çözeceğim?” diye sitem mi ediyorsunuz. O zaman saf aksiyon ve mücadeleye hazır olun. Çöp adamları bu zamana kadar flash oyunlarda ve animasyonlarda kapıştırdınız. Hadi şimdi kontrolcüyü elinize alın ve dövüşe kaldığınız yerden devam edin. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz. İLK TOPLAM: 26,40 TL İKİNCİ TOPLAM: 21,90 TL Paket 4 – Tek Oyun Alayım 150 Saat Gömeyim Paketi Bu pakette tek bir oyun almanıza rağmen sizi uzunca süre idare edebilecek, oynanış süresi bakımından oldukça uzun oyunların bulunduğu oyunların teker teker paketleştirilmiş halleri bulunmakta.
    • Rocket League (18,60 TL)
    Arabaları seviyorsunuz, futbolu da aynı keza. Peki ya neden bu oyun hala sizin kütüphanenizde değil sorabilir miyiz?! Siz bunları sevmeyenlerden misiniz? Hiç sorun değil. Oynanışı o kadar akıcı ve keyifli ki arabalara veya futbola ilgi duymanıza gerek yok. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz. VEYA
    • 20XX (15,84 TL)
    Hem platform hem de rogue-like türünü tek çatı altında başarıyla toplamış ve hafiften Mega-Man’i andıran görselliğiyle gönüllerimi fethetmiş bu oyuna şans vermenizi türün severlerine tavsiye ediyoruz. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz. VEYA
    • Nuclear Throne (20,50 TL)
    Biliyoruz, indirime girmemiş bile. Fakat biz yine de tavsiye etmek istedik çünkü parasının karşılığı veren sıfatını tam hakkıyla elinde tutuyor. Hem zorlayıcı olmasıyla hırslandırıcı, hem rogue-like olmasıyla kendini tekrar etmeyen, hem de görselliğiyle etkileyici olmasıyla kütüphanelerde yer edinmeyi hak eden oyunlardan. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunları beğendiniz mi? Peki ya sizin bütçesi 25 lira olan kişilere oyun veya oyun paketleri öneriniz var mı? Yazmayı unutmayın.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.