Steam İndirimlerinde Alabileceğiniz 5 TL ve Altı 10 Oyun

Steam İndirimlerinde Alabileceğiniz 5 TL ve Altı 10 Oyun
  • 0
    0
    0
    0
  • Her özel dönemde bizleri yaptığı indirimlerle mutlu eden Steam, ''Çin Yeni Yılı''nı da es geçmedi. Geleneksel Çin ay-güneş takviminin ilk günleri olan bu dönemde binlerce oyun 4 günlük bir süre için indirime girdi. Biz de bu indirime hazırlıksız yakalanan ve düşük bütçesi olan oyuncu dostlarımız için 5 TL ve altına alabileceğiniz 10 muhteşem oyunu derledik. Maksat indirimden elimiz boş ayrılmayalım.

    1) Portal Bundle ( 4.90 TL )

    Listemizdeki çoğu oyunun aksine Portal, eğlenceli vakit geçirmek için dizayn edilmiş küçük bir oyun değil. Adeta bir başyapıt. Gerek sizi içine çeken hikayesi, gerekse bulmaca oyunlarında çığır açan mekanikleri ile muazzam bir seri. Oyun için Valve'in yaptığı en iyi işlerden biri demek pek de zor değil. Bir laboratuvar ortamında robot karakterleri yönettiğimiz bulmaca oyunu, her yeni levelda sizden resme farklı bir açıdan bakmanızı istiyor. Bizce ''İndirimde alsam mı?'' diye iki kere düşünülmeyecek bir seri. Portal (1.8 TL) ve Portal 2 (3.1 TL) Steam sayfalarına buradan ulaşabilirsiniz.

    2) One Finger Death Punch ( 1.99 TL )

    Sadece farenizin sol tık ve sağ tık tuşlarıyla oynayacağınız bu oyun sizi usta bir Uzak Doğu savaşçısı gibi hissettirecek. Bir çöp adamı yönettiğiniz bu oyunda amaç gelen rakiplerimizi savuşturmak. Çeşitli oyun modları ve oldukça büyük bir oyun haritası olduğunu söylemekte fayda var.

    3) Tomb Raider ( 5,24 TL )

    Efsanevi seri Tomb Raider'ın bütçe ve ekipman dostu oyunu hakkında söylenecek fazla söz yok. 5 TL'ye alabileceğiniz en iyi grafiklerden ve harika senaryosundan bahsetsek yeterli olacaktır. Ayrıca Lara Croft detayını da unutmamak gerek :)

    4) Brothers - A Tale of Two Sons ( 4.80 TL )

    Brothers - A Tale of Two Sons, özgün ve dolu dolu hikayesi olan başka bir oyun. Bu hikaye harika atmosfer ve o atmosferi destekleyen müzikler ile harmanlanmış. Oyunda iki kardeşin farklı bakış açılarına tanıklık ediyoruz. Bir dram filmi tadında geçen oyunu oynarken gözyaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz. Oyunun en büyük sıkıntısı ise, oynamak için bir kontrol cihazı (joy stick) gerektirmesi. Ama bizce kesinlikle değer.

    5) Pony Island ( 3.30 TL )

    İsmi sizi yanıltmasın, "Pony Island" ne kadar şirin bir isim gibi gözükse de; oyunun kendisi bir o kadar karanlık ve yaratıcı. Bizi bir yazılım sisteminin içine hapseden dahice dizayn edilmiş bir bulmaca oyunu. Şimdiye kadar oynadığınız oyunlardan bambaşka bir tecrübe olacak bu oyunun en cazip tarafı ise tamamen Türkçe dil desteği olması.

    6) The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (4.65 TL )

    Oyun dünyasıyla haşır neşir olup, The Witcher serisinin adını duymamak pek mümkün değil. Serinin ikinci oyunu olan Assassins of Kings, aynı zamanda çoğu kullanıcıya göre en zor olan oyunu. Atmosfer, hikaye, karakter gelişmesi, canavar ve ortam tasarımları sizi adeta oyunun içine çekiyor. 5 TL altına alabileceğiniz en kapsamlı oyun desek yanlış olmaz. Ancak oyunun bazı optimizasyon sorunları olduğunu ve ekipmanınızın yetersiz kalabileceğini söylemekte fayda var.

    7) The Silent Age ( 1.80 TL )

    Tıkla ve ilerle tarzında olan bir oyun olan The Silent Age, birleştirdiği macera ve bulmaca elementleriyle hemen sizi içene çekecek. Ayrıca oyundaki zamanda yolculuk konusu hikayeyi daha da gizemli kılıyor. Oyun 2D olmasına rağmen mekanlar ve atmosfer çok hoşunuza gidecek.

    8) Postal 2 ( 1.80 TL )

    Postal 2'yu özetlemek için tek bir kelime kullansak yeter: Terapi. Hepimiz GTA serisinde sokaklara çıkıp terör estirmişizdir. Postal 2 ise belli bir hikaye etrafında bize bunları yaptırıyor. Kara mizah ögeleri ile beslenen oyun stres atmak için birebir. Ayrıca 4,95 TL'ye oyunun 4 kopyasını alıp, arkadaşlarınızı da bu tatlı kaosa dahil edebilirsiniz.

    9) Plants vs. Zombies GOTY Edition ( 2.50 TL )

    Çoğunluğumuzun farklı platformlarda oynadığı Plants vs. Zombies, kule savunma mantığına dayalı bir strateji oyunu. PC platformuna özel birçok farklı oyun modu ve yeni levellarla gelen Game of The Year Edition, hem vakit öldürmek hem de eskileri yad etmek için harika bir seçenek.

    10) Deus Ex: Game of The Year Edition ( 1.82 TL )

    Nostalji demişken, Deus Ex'ten bahsetmemek olmaz. Zamanında şu anki oyunların birçoğuna yön vermiş olan Deus Ex; Gizlilik, Rol Yapma ve FPS oyun türlerinin bir harmanı. Çıktığı seneye göre içerdiği detaylar ve çok yönlülük ile şaşkınlık veren oyun, bir ''gamer''ın oynamadan geçmemesi gereken oyunlar arasında. 2000 yılında çıkan oyunun grafikleri sizi rahatsız ederse, Steam Atölyesinden indireceğiniz grafik paketleriyle oyunun keyfini bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz. :)
    Listemizdeki oyunları beğendiniz mi? Sizce unuttuğumuz bir oyun var mı? Eğer ''Liste iyi hoş da, 5 lira daha verelim daha kaliteli oyunlar alalım'' diyorsanız, indirimdeki 10 TL ve altındaki oyunlar listemiz için beklemede kalın :) Hepinize iyi oyunlar!

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.