Steam İndirimlerinden 50 Liralık Oyun Paketleri

Steam İndirimlerinden 50 Liralık Oyun Paketleri
  • 0
    0
    0
    0
  • Ay takvimine göre “Köpek Yılına” girişimizin şerefine bir çok platformda etkinlik baş göstermeye başladı. Steam’de bu etkinliklere indirimleriyle cevap verdi! Bu indirimde bütçesi 50 lira civarında olanlar için birbirinden güzel oyunlar derledik! Peki ya sizin bütçeniz daha mı az? Şu habere tıklayarak 25 liralık envayi çeşit pakete ulaşabilirsiniz. Paket 1 – Neredeyse Gerçek Gibi Paketi Ana tür olarak simülasyon oyunlarını içeren ve eğlencenize eğlence katacak DLC’lerin olduğu bir paket.
    • The Sims 3 Bundle (27,88 TL)
    The Sims 3, Generations, Pets ve Seasons DLC’lerini içeren mühim paket! Oyunun belkemiği olan bu paketler eğlencenize eğlence katmasının yanı sıra oynanış süresi ve gerçekçilik de ekleyecek. Torunlarınızla parka yürüyüş yapmak, kedinizin kumunu temizlemek ya da komşularınızla kar topu savaşı yapmak. Siz nasıl oynamak istiyorsanız. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • The Sims 3 University Life (12,25 TL)
    Sınavdan kapın bursu ve düşün üniversite yollarına. Çalışkan ve ortalamaları yüksek başarılı bir öğrenci mi yoksa haylaz bir eğlence ve aşk adamı mı? Hali hazırda üniversiteden mezun olan kişilerin bolca iç çekeceği bu paket kesinlikle oynamaya değer. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • Euro Truck Simulator 2 (9,75 TL)
    Başkalarının ağız kokusunu çekerek başlayacağınız kendi tır filonuzu kurma maceranızda tek sınır sizsiniz. Kredi mi çekmeli, o kadar yolu tepmeye değer mi? Eyvah, kaza yaptım! Direksiyon setiniz olmada bile oldukça keyifli sürüş ve hatta yanınızda bir radyo uzun süreler boyunca sizi oyalayacak. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz. TOPLAM: 49,88 TL Paket 2 – Bi’ Oradayım Bi’ Burada Paketi Ana tür olarak açık dünya aksiyon oyunlarını içeren bir paket.
    • Middle-earth: Shadow of Mordor (23,60 TL)
    Sıkı bir orta dünya hayranıysanız hikayeyi pek sevmeyeceksiniz kabul. Fakat oynanış konusunda “Nemesis” sistemiyle devrimsel bir çalışma yapan bu nadide oyun, uzunca vaktinizi çalacak. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • Sleeping Dogs: Definitive Edition (13,35 TL)
    “Çinde geçen GTA” diye indirgenen ve sürekli üvey evlat muamelesi gören şu oyuna bir şans verin! Definitive Edition’la düzenlenmiş keyifli oynanış, heyecanlı aksiyon sekansları ve özgür haritanın buluşmasıyla bu indirimlerle kapılması gereken bir oyun. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • Saints Row: The Third – The Full Package (6,00 TL)
    VEYA
    • Saints Row IV: Game of the Century Edition (7,75 TL)
    Tıpkı Sleeping Dogs gibi GTA çakması olmasıyla eleştirilse de Saints Row çoktan kendi çizgisini ve tarzını yakaladı. İnternet şakaları, bolca referans, absürt komedi cephesinden çete çatışmalarının seyri oldukça hoş üstelik oynanış süresi oldukça uzun. Sırasıyla üçüncü ve dördüncü oyunun sayfalarına ulaşmak için buraya ve buraya tıklayabilirsiniz. İLK TOPLAM: 42,95 TL İKİNCİ TOPLAM: 44,70 TL Paket 3 – Ağlamıyorum Gözüme Bi’ Şey Kaçtı Paketi Sonuyla veya içindeki herhangi bir olayla sizleri etkiyen ve göz yaşlarını sel eden oyunları içeren bir paket.
    • To The Moon (4,50 TL)
    RPGMaker deyip geçme! Anlattığı hikayeyle oyuncuyu resmen salya sümük ağlayan bu sanat eserine bir şans vermezseniz vallahi çok kırılırız. Yaşlı bir adamın gençlik hayallerini gerçekleştirmeye çalıştığımız oyun on üzerinden on göz yaşı puanına sahip! Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • Gone Home (7,62 TL)
    2013 çıkışlı Gone Home hakkında ufak bir şey söylesek dahi spoiler vermişiz gibi geliyor. “Walking Simulator” denilen türün en iyi veya daha doğrusunu söylemek gerekirse en güzel örneklerinden biri olan Gone Home’u kendiniz keşfetmelisiniz. Sonrada yanağınızdan süzülen damlayı silersiniz. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • BioShock: Remastered (10,23 TL)
    Bu oyun diğerlerine nazaran sizin gözyaşlarınızı üzüntüden değil mutluluktan döküyor! Spoiler vermeden söylememiz gerekirse oyunu iyi sonda bitirdiğiniz zaman sahip olacağınız hissiyatı çok nadir yaşarsınız. Sonun mükemmelliği dışında FPS türünün kült oyunlarından biri olan BioShock oynanmaya değer. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • Brothers: A Tale of The Two Sons (4,80 TL)
    Daha oyunun ilk sahnesinden mendillere sarıldığımız oyun sizi temposunu hiç düşürmeden içine sokmayı başarıyor. İki kardeşin anneleri adına girdiği macerayı anlatan bu oyunu bu kadar güzel olmasının sebebi hiç şüphesiz film yönetmeni olan Josef Fares’tir. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • A Story About My Uncle (10,50 TL)
    Tamam kabul, diğer oyunlara nazaran ne aman aman bir ağlatma kapasitesi ne de yüreğinizi burkma ihtimali var ama yine de işlediği konu bakımından ve tabi ki eğlenceli bir oyun olmasından ötürü listede yer etsin istedik. Dayısını için tehlikeli platformları geçmesi gereken ana karakterimizin eldiveni; bu tür oyunlar için yepyeni bir mekanik. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • Amnesia: A Machine for Pigs (4,65 TL)
    İlk oyunu olan “Amnesia: The Dark Descent”tan daha az korkunç olması sebebiyle oyuncular tarafından topa tutulsa da A Machine for Pigs’in güttüğü amaç zaten sizi korkutmak yerine kalplerinizi titretmek. Bir babanın ölen eşini ve kaybolan çocuklarını arayışı, ayrıca karakterimizin sahip olduğu tramvalar mendillerinize sarılmanıza sebep olacak. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • Portal Serisi (1,80 TL ve 3,10 TL)
    Artık Portal’sız Steam hesaplarının olmadığına emin olsak da yine de Valve’ın elinden çıkma bu güzelim seriyi eklemek istedik çünkü bulmaca elementlerinin güzelliğinin yanı sıra farklı bir bakış açısıyla incelensin istedik. İlk oyunda tek arkadaşımız tarafından kazık yememiz ikinci oyunda da yine kandırılmamızın yanı sıra yapay zeka GLaDOS’un geçmişi ağlatacak türde. Sırasıyla birinci ve ikinci oyunun sayfalarına ulaşmak için buraya ve buraya tıklayabilirsiniz. TOPLAM: 47,20 TL Oyunları beğendiniz mi? Peki ya sizin bütçesi 50 lira olan kişilere oyun veya oyun paketleri öneriniz var mı? Yazmayı unutmayın.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.