Playstation Network İndirimlerinde Oyun Tavsiyeleri

Playstation Network İndirimlerinde Oyun Tavsiyeleri
  • 0
    0
    0
    0
  • Sony'nin Playstation dijital oyunlarını sattığı platform olan Playstation Network kısaca PSN, 7 Mart'ta başlayıp, 22 Mart'a kadar devam eden "Sadece Playstation'da" adı altında onlarca oyun için indirime sahiplik yapıyor. İndirime girmiş oyunlar içerisinden her bütçeye ve her zevkle hitap edecek paketler şeklinde ufak ufak notlarla sizlere bir kaç oyun tavsiye edeceğiz. Paket 1 - Konsol Aldıran Oyunlar Paketi Bu pakette, sırf Playstation aldıracak kadar güzel olan ve her oyun severin denemesi gereken oyunlar bulunuyor.
    •  Horizon: Zero Dawn (59,00 TL)
    Çıkışında oyun basınından 9 puanları, 10 puanları toplayan Horizon: Zero Dawn, hem ana hikayenin uzunluğu hem de içerisinde bulunan yan görev, toplanabilir materyaller, kilidi açılan bölgeler gibi el oyalayıcı açık dünya elementlerini bulundurmasıyla kesinlikle şu an alınması gereken oyunlardan biri. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • Bloodborne: Game of the Year Edition (59,00 TL)
    From Software'in "Souls" serisi oyun dünyasına çok şiddetli bir yumruk gibi indi. Çıngırağı elinden alınmış bebekler misali bize asla iyi davranmayan ve zorluğuyla dillere destan "Souls"lar oyun basınınca da jargona yeni bir tabir ekleyip zor olan ve oyuncuya pek hoş davranmayan materyallere "Souls gibi" damgasını yapıştırdı. Aynı ekibin Playstation 4 özel oyunu ana seri oyunları kadar keyifli ve elbette zorlayıcı. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz. TOPLAM: 118 TL Paket 2 - Remastered Paketi Önceki nesillerde bulunup bu nesle remastered edilmiş oyunların bulunduğu bir paket.
    • The Last of Us Remastered (Plus İndirimiyle: 47,10 TL)
    Yaramaz Köpek... Hayır, hayır Naughty Dog'un en çok sevilen oyunlarından biri ve bir çok konsol sahibinin merakla, heyecanla ikinci oyununu beklediği macerayı oynamadıysanız deneyin; oynamadıysanız tekrar deneyim etmeniz gereken bir yapım olduğunu düşünüyoruz. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • Heavy Rain & Beyond: Two Souls (38,99 TL)
    Bir fiyatına iki oyun, inanılmaz! Şu dönemler yeni gelecek oyunu için sabırsızlıkla beklediğimiz Quantic Dream'in elinden çıkma bu iki interaktif filmi sadece oyun severler değil herkesin denemesi gerekli diye düşünüyoruz. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • PaRappa the Rapper Remastered (20,99 TL)
    Aksiyonu damarlarımızda yaşadık. Yeri geldi hüngür hüngür ağladık, yeri geldi karakterlerimizin adına sevindik. Haydi biraz gevşeyelim ve şu müziğe bir kulak verelim! " target="_blank" rel="noopener">"In the rain or in the snow" veya " target="_blank" rel="noopener">"Do you know why we stopped the car?" tınılarını hiç dinlememişseniz derhal bu oyuna bir şans verin. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz. TOPLAM: 107,08 TL Paket 3 - "ÇOK SİNİRLİYİMMMM!!!1" Paketi God of War'ın yeni oyununun çıkasına şurada ne kadar kaldı ki? Haydi, çıkışından önce hemen serinin oyunlarını tek tek maratonlayalım ve yeni oyuna daha taze giriş yapalım! Uyarı: İlk iki oyun Playstation3 sürümü, üçüncü oyun Playstation 4 sürümüdür.
    • God of War HD (11,89 TL)
    Kratos'un ilk macerası, ilk hikayesi, ilk ortaya çıkışı! 2005'te çıkış yapmasına rağmen hâlâ daha bıçakları bilenmiş öfkeli intikam sevdalısı ana karakterimizin ailesi adına yapamayacağı şeyi yok. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • God of War 2 HD (11,89 TL)
    Yunan mitolojisi biter mi efendim, bitmez! Daha alınacak kelleler, kesilecek gırtlaklar, sevdalanılacak hatunlar ve pek tabi intikamlar var efendim. Bu oyunda kan var, heyecan var, aksiyon var. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • God of War III Remastered (38,99 TL)
    Üçlemenin son oyunu, yeni oyundan bir öncesi, köprüden önceki son çıkışı? Eski nesilden, yeni nesle resmen kusursuz geçirilmiş full HD 1080p ve 60FPS'le aksiyonun tadını çıkaracak ve ağzınızın suyu akacak! Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz. TOPLAM: 62,77 TL Paket 4 - Playstation 3'ümü Playstation 1 Emülatörü Gibi Kullanıyorum Paketi Bu pakete ise Playstation 3 için satışına hala devam eden efsaneleşmiş Playstation 1 oyunlarını listeleyeceğiz.
    • Crash Bandicoot Trilogy (17,97 TL)
    Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ve Crash Bandicoot 3 Warped birleştirilip tek bir pakette satılmıyor ama bunları nasıl birbirinden ayırabilirsiniz ki?! Nasıl kıyacaksınız bir kere? Hepsi birbirinden keyifli ve eğlenceli. Playstation 4'ünüz yok, bilgisayaranız da remastered Crash sürümünü oynamak için elverişsizse işte fırsat. Üstelik aldığınız her Crash oyunu, PSP için de indirilebilir olacak. Sırasıyla birinci, ikinci ve üçüncü oyunun sayfası için tıklayabilirsiniz.
    • CTR: Crash Team Racing (5,99 TL)
    Bu keseli porsuğun sadece platform oyunlarını oynayıp bir kenara bırakırsanız çok büyük eğlence kaçırırsınız! CTR: Crash Team Racing, kart tipi yarışlar için ziyadesiyle zevkli, arkadaşlarınızla birlikte aynı konsol üzerinden de oynayabileceğiniz asla yaşlanmayan süper bir oyun. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • Kula World (5,99 TL)
    Hadi biraz saksıyı çalıştırma zamanı! Bu paketlere bir adet bulmaca oyunu şarttı değil mi? İşte Kula World o kontenjanı doldurmak için yeter de artar bile. İlerledikçe zorlayan ve saç baş yolduran bölümler mi dersiniz, eğlenceli bir oynanış mı dersiniz yoksa bir takım bonus bölümleriyle yer yer konsolun sınırlarını zorlayan görsellik mi? Hepsi var içerisinde. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz.
    • Spyro the Dragon Trilogy (11,89 TL)
    Eh, Crash olan bir pakette Spyro olmazsa olmazdır. Ketçap-mayonez misali bu ayrılmaz ikili paketimizde de bir aradalar. Üstelik tek bir oyun fiyatına üç adet taş gibi oyun elde etmeniz de çabası. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilisiniz.
    • MediEvil (5,99 TL)
    Ah seni ne kadar çok bekledik belki remastered edilirsin diye. Evet, işte sonunda! PSX 2017'de duyuruldun ama senden ses soluk çıkmıyor be güzel oyun. Bizde heveslendik, hevesimizi almamız lazım. Orijinal sürümü bu heyecanımızı biraz dindirir gibi he? Bir kafatası, zırh ve kılıçla neler yapabildiğinizi görün. Buraya tıklayarak oyun sayfasına ulaşabilirsiniz. TOPLAM: 47,83 TL İndirimlerden sizin tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mı? Peki ya bu paketlerden satın alacağınız bir şeyler var mı? Yazmayı ihmal etmeyin.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.