Atmosferi Kulaklarımızda Çizen Oyun Müzikleri

Atmosferi Kulaklarımızda Çizen Oyun Müzikleri
  • 1
    0
    0
    0
  • Müzik ve onun kalitesi bir oyunda aradığımız tatlı detayların başlarında gelir. Nitekim müzik, dramayı derinde yaşatmak, aksiyon durumunda gazı vermek, denizlerde süzülürken mürettebat ile şarkı söyleyerek eğlenmek gibi birçok hissi yaşatabilir. Bunlardan keyif alan biz, oyuna daha derinden bağlanırız. Bu listede hoşumuza giden bazı oyunları ve onların müziklerini sizin için derledik.

    He Was a Good Stalker (S.T.A.L.K.E.R.)

    Oyunun post-apokaliptik temasını eski bir gitar, tellere sürten parmaklar ile içimize iyice işleten kamp ateşi şarkılarından biri. Bir kampın yakınlarından geçerken duyduğunuz uzaklardan gelen hüzünlü bir melodiye sahip şarkılarla bir anda bir düşünceden başkasına atlayacağınız dakikaların sebeplerinden sadece bir tanesi.

    Ending Theme (Metro 2033)

    Umutsuzluğu kemiklerimize kadar işleten bir yaptın her hücremizi hüzün ile saran parçası. Ostankino kulesinin tepesinde oturuyorsunuz, az önce bir ırkın hayatını etkileyecek bir seçim yaptınız ve derin bir iç çekip düşüncelere dalıyorsunuz...

    Dragon Age: Origins Main Theme (Dragon Age: Origins)

    44 parçalık orkestranın elinden çıkan şahane eserlerden... Oyun boyu atmosferi kulaklarınızdan solumanız için yazılmış onlarca parçadan sadece biri.

    The Song of the Dragonborn (The Elder Scrolls V: Skyrim)

    "Her başarılı oyunun arkasında sağlam müzikler vardır." cümlesini desteklemek için hemen hemen her oyunseverin listesinde yer edinen Skyrim'i oynamak gerekli. Savaş sırasında çalan müzikten tutun, tavernada çalan şarkılara kadar her şey ince ince dokunmuş. Bu sayede de bizim için oyunun her alanı ayrı ilgi çekici hale geliyor.

    Suicide Mission (Mass Effect 2)

    Uzay temalı RPG oyunumuzun en güzel yanlarından biri ise şu tamamı ile yerinde çalan parçalardı. Tekrar tekrar bitirmemize şu son "Suicide Mission"umuzda dinlediğimiz bu parça ise yapacağımız fedakarlıkları ve kahramanlıkları daha dramatik ve gerçekçi olmasını sağlıyor.

    Need for Speed: Underground 2

    Underground 2 oynayıp da müziklerini sevmeyene oyuncu denir mi? Kimimizin gençliği, kimimizin çocukluğu bu oyunu oynayarak, bu şarkıları dinleyerek geçti. Tek bir şarkı bırakıyoruz fakat bu oyunun her şarkısı ayrı ayrı tatlıydı, güzeldi.

    BFG Division (DOOM)

    Mick Gordon efsanesinin ellerinden çıkan muazzam eserlerden yalnızca biri. Şarkıların farklı kombinasyonlarla yazılmış olması da cabası. Savaşırken daha önce dinlediğiniz şarkının aynısını değil sürüyle kombinasyonlarından birini dinliyor oluyorsunuz.

    Drunken Sailor (Assassin's Creed 4: Black Flag)

    Sonsuz denizlerde ufka doğru çıktığımız yolculukların olmazsa olmazı "sea shanty"lerden biri. Favorilerimizden biri olan Drunken Sailor adeta bu liste için yazılmış. Sallana sallana denizde ilerlerken mürettebatın hep bir ağızdan şarkı söylemesi oyuna ayrı güzel bir tat katmış.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.