Arkadaşlarınızla Birlikte Oynayabileceğiniz Harika Oyunlar

Arkadaşlarınızla Birlikte Oynayabileceğiniz Harika Oyunlar
  • 1
    0
    0
    0
  • Evde bolca zaman geçirdiğiniz dönemlerde, hem dijital medyanın etinden sütünden yararlanıp, arkadaşlarınızla iletişim platformlarında buluşup, hem de eğlenceli oyunlar oynayarak verimli zaman geçirebilirsiniz. Co-op dediğimiz, birden çok oyunculu yani multiplayer olan oyunların çoğu, yanınızda size keyifli zaman geçirtecek birilerinin olması ile eğlenceli gelecektir. Gelin bu oyunlardan aklıma gelenleri sıralayalım... Önceliklikle sizden stresi uzak tutacak, keyifli ve eğlenceli oyunları sunalım,

    1- Don't Starve Together

    Oldukça kalabalık bir sayı ile oynanma seçeneğine sahip oyunda, adından belli olduğu gibi bütün mesele hayatta kalmak, açlıktan ölmemek. Seçtiğiniz karakterin avantaj ve dezavantajları ile mümkün mertebe hayatta kalmaya ve birlikte oynadığınız takım arkadaşlarınızı da hayatta tutmaya çabalıyorsunuz. Oyunun grafikleri, müzikleri bir o kadar keyif verirken, bilgisayarınızı çok fazla yormayacak bir sisteme sahip. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığınız oyunlardan birisi.

    2- Magicka

    Oyun kontrolü alışılmışın biraz dışında olan Magicka, arkadaşınızla oynayabileceğiniz keyifli oyunlardan birisi. Benim için oyunun en eğlenceli kısmı, takım arkadaşınızı isteğiniz dışında öldürme durumlarıydı. Ortaya saçma sapan ölümlerin çıkması ile, bir yerden sonra artık arkadaşınızdan özür dilemeyi de kesiyorsunuz. Konu olarak ise çeşitli büyü ve savunma tekniklerine sahip olan bu büyücü arkadaşlarımızın başından geçen olayları gözlemliyoruz.

    3- Gang Beats

    Arkadaşlarınızla birlikte sizi gülüp geçirtecek başka bir oyun. Zar zor kontrol ettiğiniz karakterlerinizle takım arkadaşlarınızı hırpalamayı, yok etmeyi hedefleyen bir oyun. Her ne kadar tanımı bu olsa da içeriği anlatıldığı gibi canice değil. Öyle bir noktaya geliyorsunuz ki gülmekten oynayamayabiliyorsunuz. Gülmeye bu kadar ihtiyaç duyduğumuz günlerde bence denemekten zarar gelmez.

    4- Viscera Cleanup Detail

    Temizlik hastaları için bire bir oyun: Viscera Cleanup Detail. Bir kez bulaştınız mı, bir daha vazgeçemiyorsunuz. Arkadaşlarınızla oynadığınızda ise daha büyük ve pis alanları temizleyip, takım işi eşliğinde başarımlar kazanıyorsunuz ama dikkat edin, başınıza bir şey düştüğünde ya da yangında, patlamada ölüp, takım arkadaşınızı da öldürebiliyorsunuz.

    5- Deceit

    Korkarken eğlendiren oyunlardan bir diğeri ise Deceit. Deceit ister tanıdığınız arkadaşlarla girdiğiniz isterse solo girip tanımadığınız insanlarla takım olduğunuz bir oyun. Mesele kapalı kaldığınız alandan dışarı çıkabilmek ama takım arkadaşlarınızdan birisi yeterli kan ünitesi içtiğinde yaratığa dönüşüp seni öldürebiliyor ve öldürdükten sonra tekrar takım arkadaşın gibi görünebiliyor. Kim daha iyi yalan söylüyor? Kim belli ediyor? Herkesin gerçek yüzünü ortaya çıkaran eğlenceli oyunlardan birisi Deceit. Darılmaca kırılmaca olmadan oynayabiliyorsanız eğer, ne ala! Siz siz olun, elinizde bulunan zamanı en güzel şekilde değerlendirin, önemli olan zamanımızı harcamak değil, o zamanı güzel değerlendirmek. Bu süreçte ne kadar çok gülümser ve güldürürsek, zamanımızı o kadar iyi değerlendirmiş oluruz.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.