Kendall Jenner'ın Los Angeles'taki Sakin Evi

Kendall Jenner'ın Los Angeles'taki Sakin Evi
  • 2
    0
    0
    0
  • Kendall Jenner’in tasarım ekibi -anne ve oğul ikilisi KathleenTommy Clements ve eşsiz tasarımcı Waldo Fernandez- 24 yaşındaki süpermodel müşterilerinin ne bekleyebileceğini bilmiyorlardı. “Zevki, ailenin geri kalanından daha şaşırtıcıydı. Çok daha bohem ve korkaktı. Aradığı konsept ise tamamen abartıdan uzak ve gerçekleştirilebilirdi.” Tommy ekibin dünyaca ünlü modelle olan ilk toplantısındaki izlenimlerini bu şekilde aktarıyor. 

    Kendall ev hakkında “Karakteri olan evleri seviyorum. Bu yere yürüdüğümde ise huzurlu İspanyol, çiftlik evi tarzına ve hissine çekildim.” “Hayatım çok fazla kaos, seyahat ve yüksek enerji içeriyor, bu yüzden sakin hissettiren bir yaşam alanı istiyordum, basitçe bölgeden uzaklaşıp rahatlayabileceğim bir yer...” diye devam ediyor.

    Jenner mevcut mimaride birkaç yapısal değişiklik yaptı; beş yatak odasından ikisini giyinme ve makyaj odasına dönüştürdü. Oturma odası ise genç modelin sıcak, organik dokular, toprak tonları ve son derece konforlu mobilyalarıyla modelin tercihini en iyi şekilde yansıtan bölüm. Alanın bir ucunu demirleyen rahat bir şömineyle, çeşitli vintage yastıklarla donatılmış iki geniş kanepe, arkadaşlarınızı ve ailenizi ağırlamak için geniş bir alan sunuyor. “Ben büyük parti insanı değilim." diyor Jenner. “Müziği açmayı, şömineyi ve mumları yakmayı, arkadaşlarımla NBA oyunlarını izlemeyi seviyorum.” 

    Ahşap ve turkuaz tonların hkim olduğu bohem stilde dizayn edilmiş mutfağa geçince ise Jenner oldukça iyi bir aşçı olduğunu ve yemek yapmaktan keyif aldığını söylüyor. Bu yetenek ve alışkanlığını ablalarına ve Kris Jenner'a borçlu olduğunu da belirtiyor.

    Mobilyaların ve kaplamaların bastırılmış paletinin aksine, Jenner'ın Barbara Kruger, Richard Prince, Raymond Pettibon ve Sterling Ruby'nin eserlerini içeren çağdaş sanat koleksiyonu evin dekorasyonuna ciddi renk sarsıntıları ekliyor. Girişin hemen dışında, bilgisayar programlı LED ışıkları ile canlandırılan özel bir James Turrell oval duvar heykeli, ziyaretçileri rüya gibi bir kromatik ekranla karşılıyor. “Her zaman büyük bir Turrell hayranıydım. Onunla çalışmalarını kayınbiraderim Kanye West ile tanıştırdım.”diye açıklıyor Jenner. “Bu parçanın evin odak noktası olmasını istedim ve burada olmasını çok istedim.”

    Jenner evi için son olarak “Burada başardıklarımızdan gerçekten gurur duyuyorum. Burası tamamen yaptığım ilk ev ve bence kim olduğumun ve neyi sevdiğimin gerçek bir yansıması” diyor. “Sonunda, L.A.'da hala eğlenmeye çalışan genç bir kadınım.

    kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.