Nike İle Mamba Haftası'nı Kutlamaya Davetlisiniz!

Nike İle Mamba Haftası'nı Kutlamaya Davetlisiniz!
  • 0
    0
    0
    0
  • Nike, 26 Ocak 2020 tarihinde trajik bir helikopter kazasında kaybetiğimiz basketbolun unutulmaz ismi Kobe Bryant'ın 23 Ağustos, yani bugünkü 42. yaş gününün anısına, tam olarak bir hafta sürecek bir etkinliğe imza atıyor. Kobe Bryant'ın NBA kariyeri ve dahasını da aynı zamanda onore edicek bu etkinlik için Nike, Mamba Haftası adı altında bir koleksiyon çıkartıyor. Koleksiyondan elde edilecek gelirin 1 milyon doları Mamba ve Mambacita Sports Foundation'a bağışlanacak.

     

    Nike Kobe 5 Protro 'Big Stage'

     

    Fiyatı 180 dolar olarak belirlenen bu ayakkabı, Kobe Bryant'ın NBA'daki beşinci ünvanını taşıyor. Ayakkabının üzerindeki detaylar, Kobe'nin '09-'10 dönemindeki başarılarından izler taşımaktadır.

     

    Nike Kobe 5 Protro '5X Champ'

     

     

    Fiyatı 180 dolar olarak belirlenen bu ayakkabı, Kobe'nin ikinci ve üçüncü NBA şampiyonlar liginden sonra giydiği Los Angeles Lakers formasının renklerini taşımaktadır.

     

    Los Angeles Lakers City Edition Jersey

     

    Fiyatı 120 dolar olarak belirlenen bu formanın orijinali, Black Mamba esintisinin bulunduğu Los Angeles Lakers Edition, 2017 yılında üretilmişti. Formanın üzerinde bulunan 8 ve 24 sayıları, Kobe Bryant'ın kariyeri boyunca giydiği forma numaralarıdır.

     

    Undefeated x Nike Kobe 5 Protro 'What If?'

     

    Los Angeles kuruluşlu sneaker mağazası Undefeated de Mamba Haftası'na katılıyor. 27 Ağustos'ta satışa çıkarılacak olan ayakkabıların fiyatı ise henüz belli değil. Ürün detayları için Undefeated'in internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

     

    Nike Los Angeles Lakers Authentic Jersey

     

    Fiyatı 225 dolar olarak belirlenen forma, Kobe Bryant'ın Los Angeles Lakers'da oynadığı yıllarda giymiş olduğu formanın aynısıdır. 27 Ağustos'ta satışa çıkarılacak olan formayı Nike'ın internet sitesinden satın alabilirsiniz.,

     

    Nike Kobe 5 Protro 'Girls EYBL'

     

    Fiyat 180 dolar olarak belirlenen bu ayakkabı 29 Ağustos tarihinde Nike SNKRS üzerinden satın alınabilecek.

     

     

    Kaynak: COMPLEX

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.