Tommy Hilfiger Sürdürülebilirlik Hedefine Bir Adım Daha Yakın

Tommy Hilfiger Sürdürülebilirlik Hedefine Bir Adım Daha Yakın
  • 0
    0
    0
    0
  • Tommy Hilfiger, “hiçbir şeyi boşa harcamayan ve kapılarını herkese açan” bir marka yolunda ilerlediği "Make It Possible" (Mümkün kıl!) isimli yeni projesini duyurdu! Herkes için eşit fırsatlar, sürdürülebilir ve herkes için bir moda için çabalayan Hilfiger, 2030 yılına kadar bu hedeflerini gerçekleştirmeyi planlıyor.

     

     

    "Bugünün dünyası, iklim değişikliği ve sınırlı doğal kaynaklar, eşitsizlik ve önyargıya kadar büyük zorluklarla karşı karşıya. Tek bir markanın tüm bunları tek başına değiştiremeyeceğini biliyoruz. Ancak çok çalışarak ve olumlu bir bakış açısıyla hiçbir şeyi boşa harcamayan ve herkesi kucaklayan moda yaratabileceğimizi biliyoruz.

    Bunun büyük bir hedef olduğunu biliyoruz. Oraya nasıl varacağımızı tam olarak bilmiyoruz; ancak ilerleme kaydetmeye kararlıyız. Ve ilerlememizi inişler ve çıkışları ile her adımıyla paylaşacağız.

    Tommy Hilfiger'daki niyetimiz, bunu mümkün kılmak. Kişi kişi, ilmek ilmek, bu vizyonu gerçeğe dönüştüreceğiz." sözleri ile amaçlarının mottosunu net bir biçimde dile getiren marka, bugüne kadar gerçekleştirdikleri hedeflerini de, projenin internet sayfasında listelemiş bulunmakta.

     

     

    Proje ile ilgili daha detaylı bilgiler ve günden güne edinilen başarıları takip etmek için Make It Possible 'ın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.