Burçlara Göre Kime Hangi Hediyeyi Almalısınız?

Burçlara Göre Kime Hangi Hediyeyi Almalısınız?
  • 0
    0
    0
    0
  •  

    Bir çoğumuzun severek kullandığı takılar gerek kendimiz için gerekse hediye seçimi olarak oldukça tercih edilen parçalardır. Ancak iş uygun takıyı seçmeye gelince, bir sürü takı seçeneği arasında, durum oldukça kafa karıştırıcı bir hal alabilmektedir. Biz de bu yüzden sizler için seçimi kolaylaştırmak için, burcunuza göre hangi takıyı takabileceğiniz ve kime nasıl bir hediye alabileceğiniz ile ilgili bir öneri listesi ile karşınızdayız.

     

     

     

    1)     Koç

    Koçlar, alanlarının en iyisi olarak bilinen hırslı burçlardır. Yüksek enerji ve motivasyonlarını giyimlerinde de göstermek isterler. Bu nedenle, kendi yansıttıkları enerjiyi uygun bir şekilde yansıtabilecek olan geometrik şekillerdeki takıları tercih etmelilerdir. Koçlar aynı zamanda modayı da yakından takip etmektedirler. Kırmızı rengi koç kadar iyi taşıyabilen başka bir burç mensubu daha yoktur. Eğer bir koç burcuna yakışacak bir hediye arayışındaysanız, kırmızı renk içeren takıları tercih edebilirsiniz. 

     

     

    2)     Boğa

    Konu kendi stilleri olunca boğalar minimalist ve zamansız parçaları tercih ederler. Örneğin kot pantolonu ile bir kemer yardımı ile giydikleri düz siyah bir tişört, boğaların stillerini tanımlayan imza görünümlerden biridir. Kıyafetin yanı sıra taktıkları takılarda da aynı sadeliği ve zamansız parçaları tercih eden boğa burcu mensupları için tercih edilebilecek en uygun takı gümüş renklerde mini figürlü kolyeler ve kolyeyle uyumlu şekilde takılabilecek yüzükler olacaktır.

     

     

    3)     İkizler

    İkizler insanı renkli ve değişken bir kişiliğe sahiptir. Tercih ettikleri kıyafet ve takılar, genellikle, ikizler insanını olduğundan daha genç gösterecek parçalardan oluşmaktadır. Ancak bu demek değildir ki onları genç gösterecek parçalar her zaman abartılı olmak zorunda! Tam tersi, ikizler insanı için zarafet de oldukça önemlidir. Bu nedenle ikizler burcu mensubu arkadaşınıza alacağınız takılar için canlı renklerde, mini figürlü parçaları tercih edebilirsiniz.

     

     

    4)     Yengeç

    Eğer bir yengeç insanına hediye alacaksanız, belirli bir bütçenizin olması size hediye seçiminizde yardımcı olmayacaktır! Yengeç insanları kaliteyi ve lüksü severler. Bu nedenle az ama uzun yıllar kullanabilecekleri parçaları tercih ederler. Duygusal yengeç burcu mensuplarına alacağınız hediyenin arkasında birlikte geçirdiğiniz güzel veya özel bir günü anımsatacak ögelerin olmasına da özen göstermeniz, yengeç insanın hoşuna gidecektir. Herkes sınırsız bir bütçeye sahip olamayacağı için, bizce yengeç mensubu arkadaşınıza alacağınız en uygun hediye, içine fotoğraf koyulabilen gümüş, kalp desenli bir kolye olabilir!

     

     

    5)     Aslan

    Aslanlar, lider kişiliklerini sadece yaptıkları işlerde değil, aynı zamanda dış görünüşleri ile de yansıtmaktan mutlu olurlar. Seçtikleri takılar, bulundukları ortamda hemen dikkat çekmelerini sağlayacak görünümde olmalıdır. Altını diğer materyallere nazaran daha fazla tercih eden aslan burcu mensupları için hediye olarak alacağınız büyük altın halka küpeler ile onları memnun edebilirsiniz.

     

     

    6)     Başak

    Başaklar için detaylar çok önemlidir. Bu nedenle küçük detayların öne çıktığı, çok fazla göze batmayan ve abartıdan uzak nazik takılar, başaklar için en doğru tercihtir. Eğer alacağınız hediyenin arkadaşınızın hoşuna gideceğinden emin olmak istiyorsanız, zarif görünümlü minimalist kolye veya zincir bilezikleri tercih edebilirsiniz. 

     

     

    7)     Terazi

    Teraziler oldukça hassas ve duygusal yapıda insanlardır. Terazi burcu mensupları, aynı zamanda modayla çok yakından ilgilidir. Yılın en trend parçalarına göre kendi stillerini değiştirmekte bir beis görmeyen terazi burçları, son moda parçaları dolaplarında görmek için de fazladan alışveriş yapmaktan asla çekinmezler. Bu nedenle eğer terazi burcundan bir insana hediye almayı planlıyorsanız, yılın son moda trendlerine ait takılardan bir parça seçmeniz en doğru adım olacaktır.

     

     

    8)     Akrep

    Akrepler içlerine kapanık ve gerçek duygularını dış dünyaya yansıtmayan bireylerdir. Bu nedenle gerçekte ne tarz giyim kuşamdan hoşlandıklarını tahmin etmek oldukça zordur. Bu nedenle akrep burcu mensuplarına alacağınız en iyi hediye, altın zincir, minimalist küpeler gibi zamansız bir takı parçası olacaktır.

     

     

    9)     Yay

    Çevremizde bulunan en optimist insanlar, genellikle yay burcuna mensup kişilerdir. Pozitif ve renkli kişiliklerini dış dünyayla da paylaşmak isteyen yaylar gerek kıyafetleri gerek takıları ile kişiliklerini ifade etmek isterler. Bu nedenle canlı renklerdeki, püskül gibi hareketli parçalar içeren takılar, yaylar için en ideal hediye seçimi olacaktır.

     

     

    10)  Oğlak

    Oğlaklar, genellikle yüksek hedefleri olan ve pahalı parçaları seven insanlardır.  Takıları dış görünüşlerinden ziyade, daha çok yatırım amacı ile satın almayı tercih ederler. Maddi ve/veya manevi değeri olan el yapımı takılar, oğlak burcu mensupları için en doğru hediye tercihi olacaktır. 

     

     

    11)  Kova

    Sosyal kelebek kovalar, her ne kadar dışa dönük bir kişiliğe sahip olsalar da duygularını belli etmeyi çok sevmezler. Konuşmayı ve fikirlerini savunmayı birincil hedefleri belirleyen kovalar, giydikleri kıyafetler ile de karşı tarafa iletmek istedikleri mesajı taşıma taraftarıdırlar. Bu nedenle kova burcu mensuplarına alacağınız hediyelerin belirli bir mesaj içerdiğinden emin olmalısınız.

     

     

    12)  Balık

    Balıklar duygusal yapıları gereği utangaç ve içlerine kapanıklardır. Bu nedenle akıllarından geçeni tahmin etmek oldukça zordur. Duygusal balıklar, sanata oldukça yatkındırlar. Bu nedenle genellikle sakin görünümleri ile zarafetlerini korurlar. Balık burçlarına alacağınız en güzel hediye, zarif ve hassas yapılarına uygun, iyi düşünülmüş elegant parçalardır.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.