Bir Stil İkonu Olarak Cher'in En İyi Görünümleri

Bir Stil İkonu Olarak Cher'in En İyi Görünümleri
  • 5
    0
    0
    0
  •   Daha çok müzik kariyeri ile tanıdığımız Cher, aynı zamanda giyim tarzı ve üzerinde taşıdığı parçalarla da önemli bir isimdi. 1960'lı yıllardan beri televizyonlarda ve radyolarda dinlediğimiz şarkıcı özellikle 80'li yıllarda şöhret basamaklarının zirvesine tırmanmıştı. Biz de bu yazımızda Cher'in müzik kariyerinin ilk yıllarından günümüze kadar en iyi görünümlerini derledik.

    1. 1973, Oscar Odül Töreni

    Cher 1973 Oscar GörünümüCher 1973 Oscar 2

     

      Cher'in bu iki parça altın transparan kombini 1973 Oscar Ödül Töreninden.  O zaman ki eşi Sonny Bono ile katıldığı ödül töreninde bu muhteşem kombiniyle de gözleri üstüne çekmiş ve oldukça beğenilmişti.

    2. 1972, The Sonny And Cher Comedy Hour Fotoğraf Çekimi

    Cher 1972

      Yine transparan bir parçanın içinde gördüğümüz Cher'in bu sade kombinini güllü büyük şapkası ve elbisesinin üzerindeki çiçek desenleri süslüyor.

    3. 1972, The Sonny and Cher Comedy Show Fotoğraf Çekimi

    Cher 1972

        Bu muhteşem oryantalist kombini yine başka bir The Sonny and Cher Comedy Hour için yapılmış bir fotoğraf çekiminden. Cher'in muhteşem fiziği de bu parça ile daha çok ortaya çıkmış.

    4. 1975, Maskülen Bir Görünüm İçinde Cher

    Cher in MasculanityAudrey Hepburn in Suit

      Bu fotoğraf çekiminde Cher, görünümünü Audrey Hepburn'den esinlenmiş. Kendisinin en büyük rol modeli Audrey Hepburn olan ünlü müzisyen, aynı zamanda çok büyük bir Hepburn hayranıymış. Bu fotoğraf çekiminde ise Hepburn'ün takım elbiseli görünümünden ilham alınarak hazırlanmış.

    5. 1978, 80'lere Doğru Cher Stili

    Cher in 1978

      Cher'in bu kombininde yaptığı saç stili, kendisinin 70'lerin sonu ve 80'lerde en çok kullandığı saç stillerinden biriydi. Kıyafetinin renkleri, makyajında kullandığı yoğun renklerden ise Cher'in stilinin 80'lere doğru adım adım değiştiğini görebiliyoruz.

    6. 1978, Bir Antik Mısır Tanrıçası Olarak Cher

    Cher Kleopatra

      Bu sefer bir Antik Mısır Tanrıçası olarak gördüğümüz Cher'in bu gösterişli kostümünün tasarımcısı Bob Mackie. Cher'in giyerken en çok keyif aldığı kostümlerden bir tanesiymiş. Bu kostümün tasarımcısı Mackie'den giydiği onlarca parçadan yalnızca bir tanesi aynı zamanda.

    7. 1986, Akademi Ödül Töreninde Cher

    Cher in 1986

      Yine Bob Mackie tarafından tasarlanmış bir başka kostüm olan bu parça 1986 yıllında Akademi Ödüllerinde Cher tarafından giyildi. Ünlü müzisyen de bu kostümün içinde kendini bir kraliçe gibi hissettiğini söylemiş ve çok sevmişti.

    8. 1988, Oscar Ödülü İle Cher

    Cher with Oscar

      Yine başka bir oryantel kostümün içinde gördüğümüz Cher, aynı zamanda elinde ilk Oscar ödülünü de tutuyor.

    9. 1972, Bir Diğer The Sonny And Cher Comedy Hour Kombini

    Cher in White

      Beyazların içinde gördüğümüz Cher'in bu kombini ise yine 70'lerdeki tv programı The Sonny and Cher Comedy Hour'dan.

    10. 1974, Met Gala Kostümü

    Met Gala

      Listemizin son kombini ise 1974'ün yılının Met Galasından. Yine Bob Mackie tarafından tasarlanmış olan kostüm, şüphesiz Cher'in en ikonik görünümlerinden bir tanesiydi.

     

    Kaynakça: 1, 2, 3

     

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.