Akustikhane'de Dinlediğimiz 10 Başarılı Performans

Akustikhane'de Dinlediğimiz 10 Başarılı Performans
  • 2
    0
    0
    0
  •  

    Bazı şarkıları kendi temposundan dinlemek çok zevkli, akustik performansta da daha dingin ve sakin halini dinler gibi oluyoruz. Bazı şarkılar var ki akustiği sadece soft olmaktan uzaklaşıp çok daha zevkli bambaşka şarkılarmış gibi bir hava veriyor. Akustikhane’nin bu havadaki en sevdiğim performanslarını sizin için listeledim.

    1.Son Feci Bisiklet- Bu Kız:

    2. Dolu Kadehi Ters Tut- Yapma N’olursun:

    3. Deniz Sipahi- Masum Değiliz:

    Deniz Sipahi’yi ilk defa dinliyorum bu performansla. O kadar güzel bir ses rengi var ki, yeni keşfetmem kesinlikle benim ayıbım.

    4. Defne Samyeli- Aldatıldık:

    Defne Samyeli’nin müzik sektörüne atılması çok tartışılan bir konuydu ama bence fena gitmiyor. Rengin’in bu şarkısını güzel söyleyebilen çok az insan var, akustik haliyse hareketli halinden çok daha keyifli bence.

    5. Nahide Babaşlı- Ateş Böceği:

    Bu şarkıyı muazzam seslendiren isimlerden birisi Yeşim Salkım. Şarkı da zaten Sezen Aksu şarkısı. Akustik halini hiç dinlememiştim, zannediyorum Mithat Can da söylemedi. Nahide Babaşlı kadife gibi sesiyle seslendirmiş, çok iyi bir yorum olduğunu düşünüyorum.

    6. Can Bonomo- Meczup:

    Yaptığın bir iş de kötü olsun şefim, arada bir şaşırt bizi.

    7. AliFiru- Kızılcıklar Oldu Mu?

    Bu benim inanılmaz sevdiğim şarkılardan bir tanesi. Normalinde kıpır kıpır bir eser olmasına rağmen akustiği beni mahvetti…

    8. Sattas- Yalan Dünya:

    Sattas’ın bu şarkıya yorumu oldukça farklı bir tarzda olmuş. Çok kült bir Neşet Ertaş şarkısını farklı bir tarza kaydırmalarına rağmen bence çok başarılı bir iş çıkmış ortaya.

    9.  Gökhan Türkmen- Büyük İnsan:

    Akustiğini açık ara orijinalinden daha çok sevdiğim bir şarkı bu. Gökhan Türkmen zaten çok sevdiğim bir sanatçı. Bir de bu şarkının sadece piyano eşliğinde bir versiyonu vardı ama onu bulamadım. Bulsam eklerdim o da çok nefis bir iş.

    10.Su Soley- Adam:

    Su Soley’in çok bambaşka bir ses tonu var. Daha tok, daha dokunaklı. Adam da içimizi şenlendiren bir şarkıyken bu parçada daha can yakıcı bir hal almış.

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.