How I Met Your Mother Ve Umudumuzu Tazeleyen Şarkıları

How I Met Your Mother Ve Umudumuzu Tazeleyen Şarkıları
  • 11
    0
    1
    0
  • HIMYM enteresan bir iş. Bir yandan hakkında pek çok rivayet var ve finali hepimizi hayal kırıklığına uğrattı, bir yandan da döne döne izlemekten ezberlemeye başlayacağımız kadar vazgeçilmez. Seinfeld'den, Friends'ten akıntı olduğunu, onlar kadar tadı tuzu olmadığını söyleyenler vardı. Karakterleri sevmeyenler, bunlar için haklı sebebi olanlar vardı. Lakin o rezalet finale kadar biz savunmaya, bağımlısı olmaya devam ettik. O finalde, hepimiz pes ettik. Buna rağmen 9 senelik duygu yüklü bu serüvende, gülümseyerek hatırlayacağımız sahneler oldu. İşte içimize umut dolduran, bizi mutlu eden, sımsıcak duygularla yüklü o sahneler ve müzikleri:

    1. Fort Atlantic- Let Your Heart Hold Fast:

    Barney gibi çapkın bir karakterin uzun ilişkiye, aşka, evliliğe olan inancını evlilik teklifiyle taçlandırdığı sahnede çalmıştı bu şarkı. Bir kadını hayatında tutabilmek için yaptığı plan... The Robin.

    2. Band Of Horses- The Funeral:

    Şarkı ismi ve içeriği itibariyle hiç iç açıcı olmasa ve anne dzinin sonunda ölmüş olsa da, 8 sezon kim bu diyerek beklediğimiz Tracy'nin geliş müziğiydi bu... Olmasaydı sonumuz böyle demek istiyorum.

    3. Florence And The Machine- Shake It Out:

    Ted'in kendi hayaleti olmaktan vazgeçişi, hayta dönüşünü müjdelemişti bu şarkı. Geçmişten geleceğe attığı ilk adımdı. Ferahlamaktı resmen...

    4. Deee-Lite- Groove Is In The Heart:

    Robin ve Barney'in inanılmaz dansında çalıyordu bu şarkı. Mesele elbette dans değildi burada. Sevdiklerin için bazen kendinden bile vazgeçip onların mutluluğunu daha önde tutabilmekti. Sevdiğin kişiyi başkasına itebilmekti. Tıpkı Robin'in Nora için taktk verirken aslında itiraf ediyor olması gibi...

    5. The Walkmen- Heaven:

    Tüm ekibe koca bir saygı duruşu olan bu şarkı, finalde herkesin tanıtıldığı yerde çalıyordu. Vedalar zordur ama hayatımda gördüğüm en klas vedalardan biriydi. Sanki bitmiş ama aslında devam edecekmiş gibi..

    6. Mother- La Vie En Rose:

    Bir insanın hayatında en sevdiği versiyonu söyleyebilen kadın olmak... Birinin en sevdiği olmak...

    7. Cloud Cult- You Were Born:

    Küçük Marvin'in aramıza katılışı. Dünyaya gelen bir bebek, değişen hayatlar, yepyeni bir güne uyanış gibi...

    8. Robin Sparkles- Let's Go To The Mall:

    Burada küçük bir başarı öyküsü yatıyor aslında. Herkesin ezik gördüğü genç bir pop yıldızı olmaktan, dünya çapında tanınan bir muhabir olmaya uzanan uzuuuuuuun bir yolculuk. Ve finalde hem başarılı hem de yalnız olmamak, malum zirve tek kişiliktir. Her ne kadar yolda korkunç şeyler de olsa, iyi geldin sen buralara Robin!

    Bonus- Damien Jurado/ Museum of Flight:

    Bir okuyucudan gelen istek üzerine bu parçayı da listemize ekledik. Oueen, bu hikayede harcanan sen oldun.


    Yorumlar (1)
    • damien jurado - museum of flight listede eksik olan tek şarkı

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.