The Vampire Diaries'de Bizi İhya Eden 10 Sahne Ve 10 Şarkı

The Vampire Diaries'de Bizi İhya Eden 10 Sahne Ve 10 Şarkı
  • 1
    0
    1
    0
  • The Vampire Diaries vampirler, kurt adamlar, hibritlerin kol gezdiği; tüm kızlarımızın güzel, tüm oğlanlarımızın da yakışıklı olduğu bir gençlik dizisi. Bu fantastik evrende pek çok olaya tanık olduk ve diziyi çok sevdik. O kadar çok sevdik ki dizinin spin-off'u çıktı, onu da baya sevmiş olacağız ki onun bile spin-off'u çıktı. Sonuçta The Vampire Diaries hikayesinden yola çıkarak 3 farklı dizi yaratılmış oldu.

    Bu üç dizi hem birbirine bağlı hem de birini izlemeden de diğerine devam etseniz de labiiyor. Bu sevimli bir detay. Onun dışında dizinin en sevdiğim yanlarından biri müzikleri. Müzikal anlamda sahnelere ya da anlatılan duygulara çok iyi uyum sağlayan müzikler seçilmesi benim favorilerimden biri yapmıştı diziyi. Bir de Joseph Morgan'ın inanılmaz İngiliz aksanı ve her eve lazım olan -dostun hası- Lexi tabi... 

    Elena'nın dertlerini dert ettiğimiz, Klaus'un 1000 yıldır akıllanmayışına biz akıllanmamışız gibi diz dövdüğümüz, Caroline'a karakterler gıcık olurken bizim de gıcık olduğumuz dizinin en şahane sahne- müzik eşleşmelerine gelin beraber göz atalım:

    Damon Elena'nın Kolyesini Getiriyor:

    Alaric'in Ölümü:

    Damon ve Elena İlk kez Yakınlaşıyor:

    Klaus Tyler'ın Annesini Öldürüyor:

    Elena Evini Ateşe Veriyor:

    Lexi Dünyaya Geri Dönüyor:

    Lexi ve Stefan Eski Günlerini Yad Ediyor:

    Klaus&Caroline Mezuniyet Gecesi:

    Elizabeth Forbes Ölüyor:

    Damon Ve Elena Sonsuzluk Dözü Veriyor:

     

     

     

     


    Yorumlar (1)
    • 7. veya 8. Sezonda Stefan ın en kötü dönemlerinde arada uuuuuuuuuugguuuuuuuuuuuggguuu diyr bir şarki vardı o kadar aramama rağmen bulamadım bilen var mı?

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.